995

Uzman
xiaomi-redmi-10-2022-42gb-ram-128-gb-m-429e35.webp

Yakında Redmi 10 2022 incelemesini yapacağım fakat duyduğuma göre ilk günlerde iyi performans sergilediği, zaman geçtikçe ise yavaşladığı söyleniyor. Bu yüzden, biraz daha geniş kapsamlı kullanıp size incelememi öyle oluşturacağım. Fakat uzatmadan asıl soruma gelelim: Redmi 10 2022 günümüzde kullanılabilir mi?

Eki Görüntüle 55692

Yakında Redmi 10 2022 incelemesini yapacağım fakat duyduğuma göre ilk günlerde iyi performans sergilediği, zaman geçtikçe ise yavaşladığı söyleniyor. Bu yüzden, biraz daha geniş kapsamlı kullanıp size incelememi öyle oluşturacağım. Fakat uzatmadan asıl soruma gelelim: Redmi 10 2022 günümüzde kullanılabilir mi?

Ne için kullanacağına bağlı olarak evet kullanılabilir günlük işlerde üzmez ama oyun konusunda maalesef pek iyi bir iş çıkaracağını sanmam.

Şu telefonlara boş yere şu kadar kamera ve lens koyacaklarına tek bir tane adam akıllı performans verecek ana kamera koysalar müşteri memnuniyetini de arttırırlar.

Eki Görüntüle 55692

Ben kullanıyorum yazılımı rezil bir telefon. Çok fazla hata var. Ve güncelleme desteğinide hemen kestiler. Telefon Android 12 ile geldi Android 13 aldı ve güncelleme desteği bitti şu an. Güvenlik güncellemesi bile almıyor. Kamerasının renkleri baya soluk ama giriş segment için bir tık normal diyorum. 90 HZ ekranda hiç hissettmiyor. Kesinlikle alternatiflerine bakmalı. Samsung A05 Realme 9i gibi.

Ben kullanıyorum yazılımı rezil bir telefon. Çok fazla hata var. Ve güncelleme desteğini de hemen kestiler. Telefon Android 12 ile geldi Android 13 aldı ve güncelleme desteği bitti şu an. Güvenlik güncellemesi bile almıyor. Kamerasının renkleri bayağı soluk. 90 Hz ekranda hiç hissettmiyor.

Low budget bir telefon zaten günümüzün giriş seviyesi cihazı seviyesinde çok bir şey beklememek lazım zaten.

Alo alo demek için ideal telefon. Instagram ve daha fazlasını kullanan bir insan için çok sıkıntı olur. Ha ADB App Control ile debloat edip biraz daha yumuşaklaştırılabilir.