Detaylar
Kim cevapladı?Zaten ben genellikle günlük Instagram, X, TikTok gibi işlemler açısından kullanıyorum ve oyun konusunda Mobile: Legends bang bang oynuyorum ki zaten jiroskop olmadığı için bu telefonda PUBG CoD ve benzeri iyi donanım isteyen ve jiroskop isteyen oyunlarda üzmesinden ziyade oynayamazsın jiroskop olmadığı için. Yorumunuz için teşekkürler hocam.Ne için kullanacağına bağlı olarak evet kullanılabilir günlük işlerde üzmez ama oyun konusunda maalesef pek iyi bir iş çıkaracağını sanmam.
Hocam Realme 9i güzel alternatifler arasında fakat Samsung A05 donanım ve performansın da bizi üzmez mi?Ben kullanıyorum yazılımı rezil bir telefon. Çok fazla hata var. Ve güncelleme desteğini de hemen kestiler. Telefon Android 12 ile geldi Android 13 aldı ve güncelleme desteği bitti şu an. Güvenlik güncellemesi bile almıyor. Kamerasının renkleri bayağı soluk ama giriş segment için bir tık normal diyorum. 90 Hz ekranda hiç hissettmiyor. Kesinlikle alternatiflerine bakmalı. Samsung A05 Realme 9i gibi.
HDDKullanıyorum
Üstün
Kamera dışında (o bile kesin değil) iPhone 6'nın hiçbir artısı yok.
O kadar haklısınız ki.Şu telefonlara boş yere şu kadar kamera ve lens koyacaklarına tek bir tane adamakıllı performans verecek ana kamera koysalar müşteri memnuniyetini de arttırırlar.
- Makaleler
- 1
Tasarımı güzel. İphone çakması gibi kamera yapmak yerine orijinal Xiaomi kamera dizilimini her zaman daha çok seviyorum.
Hocam zaten cihazda jiroskop bulunmadığı için PUBG CoD Fortnite oynanmaz ama benim gibi MOBA tarzı oyun oynayacaksanız ve dediğiniz gibi günlük işler Instagram, X, TikTok gezinip dolaşacaksanız gayet kullanılabilir.Gemiste kullandim gunluk isler icin kullanilabilir ama oyun icin alinmaz.
Şu anlık çok iyi bir sıkıntısı yok ilerleyen günlerde umarım sıkıntı çıkarmaz.Alo alo demek için ideal telefon. Instagram ve daha fazlasını kullanan bir insan için çok sıkıntı olur. Ha ADB App Control ile debloat edip biraz daha yumuşaklaştırılabilir.
Hocam Redmi 10 2022 cihazı sizi bayağı soğutmuş kendinden. Redmi Note 9 daha kötü hocam. Aman hocam bir cihaz için bu kadar sinirinizi bozmayın hiç gerek yok. Cihaz bu satılır yenisi alınır.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Hocam bu kadar düşünme o telefon kullanılır taş gibi cihaz. Benim eski Redmi Note 9 sorunsuz çalışıyor.Hocam zaten cihazda jiroskop bulunmadığı için PUBG CoD Fortnite oynanmaz ama benim gibi MOBA tarzı oyun oynayacaksanız ve dediğiniz gibi günlük işler Instagram, X, TikTok gezinip dolaşacaksanız gayet kullanılabilir.
Şu anlık çok iyi bir sıkıntısı yok ilerleyen günlerde umarım sıkıntı çıkarmaz.
Hocam Redmi 10 2022 cihazı sizi bayağı soğutmuş kendinden. Redmi Note 9 daha kötü hocam. Aman hocam bir cihaz için bu kadar sinirinizi bozmayın hiç gerek yok. Cihaz bu satılır yenisi alınır.
Redmi Note 9 bende kasıyordu 64 GB dahili hafıza ve 3 GB RAM'ı vardı +1 sanal RAM veriyordu ama bırakın oyun oynamayı günlük işler için bile yetersiz kalıyordu çok kasıyordu. Sizde kasma yapmıyor mu? Redmi 10 2022 geçtim sanki çağ atladım gibi bir şey oldu.Hocam bu kadar düşünme o telefon kullanılır taş gibi cihaz. Benim eski Redmi Note 9 sorunsuz çalışıyor.
dotsh
Üstün
Kamera dışında (o bile kesin değil) iPhone 6'nın hiçbir artısı yok.
Oyun oynamayan birisi için kamera telefonun %50'si zaten. iPhone 6 destek alsa hala kullanırım. Bu telefon aşırı kötü. 90 Hz olmayı versin, büyük ekran olmayı versin. Instagram çöküyor telefonda.
- Makaleler
- 1
O telefonun iki versiyonu var. Benimki 4/128 olan cihaz.Redmi Note 9 bende kasıyordu 64 GB dahili hafıza ve 3 GB RAM'ı vardı +1 sanal RAM veriyordu ama bırakın oyun oynamayı günlük işler için bile yetersiz kalıyordu çok kasıyordu. Sizde kasma yapmıyor mu? Redmi 10 2022 geçtim sanki çağ atladım gibi bir şey oldu.
Yeni konular
-
-
-
Havuz, doğa ve uyuyan Golden Retriever | Samsung Galaxy A55
- michaelscofield
-
-
-
-
-