HDDKullanıyorum
Üstün
O telefonun iki versiyonu var. Benimki 4/128 olan cihaz.
3. versiyonu da var Redmi 10X diye geçiyor 4/128 olan cihazın aynısı.
O telefonun iki versiyonu var. Benimki 4/128 olan cihaz.
Tasarımı çok güzel eski telefonum olsa bile ben hala seviyorum, iyi ki almışım.3. versiyonu da var Redmi 10X diye geçiyor 4/128 olan cihazın aynısı.
Tasarımı çok güzel eski telefonum olsa bile ben hala seviyorum, iyi ki almışım.
Ha demek ki 64 GB olduğu için yavaştı bende yoksa cihaza diyecek yok flaşı daha çok hoştu ön kamerası fena değildi satmasaydım incelemesini yapardım burada fakat sattığım için kısmet Redmi 10 2022'ye artık.O telefonun iki versiyonu var. Benimki 4/128 olan cihaz.
Canım hocam işinizi görüyorsa ne mutlu. Redmi Note 9 size cici bakmalı ve iyi davranmalı!Tasarımı çok güzel eski telefonum olsa bile ben hala seviyorum, iyi ki almışım.
Ha demek ki 64 GB olduğu için yavaştı bende yoksa cihaza diyecek yok flaşı daha çok hoştu ön kamerası fena değildi satmasaydım incelemesini yapardım burada fakat sattığım için kısmet Redmi 10 2022'ye artık.
Telefonculara sordum ilk hepsi senin cihazından bir tık iyi dedi bazıları kötüledi cihazı bu telefoncular'da iş bilmiyor bazılarını yerden yere vurmak istemem telefoncuları fakat hepsi ayrı şeyler söylüyor parası olan dükkan açmış çalıştırıyor gibi işte. Fakat hocam benimki 64 GB depolama ve 3 GB RAM'ı vardı ve +1 sanal RAM'ı vardı. MIUI 12.5 yüklüydü güncelleme almıyordu sanırım 64 GB depolaması olduğundan kaynaklı uygun görülmemiştir büyük ihtimal fakat sistem arayüzü çok donuyor ve çöküyordu bırakın oyun oynamayı günlük kullanımda üzüyordu beni. Redmi 10 2022 geçtikten sonra sanki çağ atladım hocam MIUI 14 yüklü ve 4 GB RAM'ı 128 GB depolaması ve sanal olarak +3 GB RAM veriyor güncelleme ile buna geçtim.İkisi performans olarak neredeyse aynı cihazlar zaten Redmi 10 2022'de MTK G88 bulunurken Note 9'da G85 bulunuyor.
Telefonculara sordum ilk hepsi senin cihazından bir tık iyi dedi bazıları kötüledi cihazı bu telefoncular'da iş bilmiyor bazıları yerden yere vurmak istemem telefoncuları fakat hepsi ayrı şeyler söylüyor parası olan dükkan açmış çalıştırıyor gibi işte. Fakat hocam benimki 64 GB depolama ve 3 GB RAM'ı vardı ve +1 sanal RAM'ı vardı. MIUI 12.5 yüklüydü güncelleme almıyordu sanırım 64 GB depolaması olduğundan kaynaklı uygun görülmemiştir büyük ihtimal fakat sistem arayüzü çok donuyor ve çöküyordu bırakın oyun oynamayı günlük kullanımda üzüyordu beni. Redmi 10 2022 geçtikten sonra sanki çağ atladım hocam MIUI 14 yüklü ve 4 GB RAM'ı 128 GB depolaması ve sanal olarak +3 GB RAM veriyor güncelleme ile buna geçtim.
Bir etkisi yok mudur yani hocam? Ben hız konusunda bir + sağlar sanıyorum'da cahillik sanırım işte. Fakat Gene'de sorayım bir + sağlar mı hız konusunda hocam? Bir de ben kötü cihazdan orta segment cihaza geçtim gibi oldu değil mi hocam bir tık iyi bu cihaz bana göre zaten ben MOBA tarzı oyun oynarım ve günlük Instagram, X, TikTok takılırım genelde.sanal RAM konusu tamamen pazarlama stratejisi onun bir etkisi yok çok kafaya takmayın.
Ben yeni aldım, o artık başkasına verdim.Ha demek ki 64 GB olduğu için yavaştı bende yoksa cihaza diyecek yok flaşı daha çok hoştu ön kamerası fena değildi satmasaydım incelemesini yapardım burada fakat sattığım için kısmet Redmi 10 2022'ye artık.
Canım hocam işinizi görüyorsa ne mutlu. Redmi Note 9 size cici bakmalı ve iyi davranmalı!
Çok iyi yapmışsınız hocam. Bende başkasına sattım üstüne koydum Redmi 10 2022 aldım şu anlık işimi fazlasıyla görüyor çağ atladım resmen bu sefer donanımı iyi olanı seçtim 128 GB depolama alanı 4 GB RAM ve +3 GB sanal RAM ve MIUI 14 ile oh be dünya var mış diyorum.