Çok iyi yapmışsınız hocam. Bende başkasına sattım üstüne koydum Redmi 10 2022 aldım şu anlık işimi fazlasıyla görüyor çağ atladım resmen bu sefer donanımı iyi olanı seçtim 128 GB depolama alanı 4 GB RAM ve +3 GB sanal RAM ve MIUI 14 ile oh be dünya var mış diyorum.
Ben satmam yav o kadar anım geçti, dursun ihtiyacı olan kullanır.

Bir etkisi yok mudur yani hocam? Ben hız konusunda bir + sağlar sanıyorum'da cahillik sanırım işte. Fakat Gene'de sorayım bir + sağlar mı hız konusunda hocam? Bir de ben kötü cihazdan orta segment cihaza geçtim gibi oldu değil mi hocam bir tık iyi bu cihaz bana göre zaten ben MOBA tarzı oyun oynarım ve günlük Instagram, X, TikTok takılırım genelde.

Yok hocam ne cahilliği estağfurullah sanal RAM dedikleri olay performansa hiç etki etmez bazı firmaların (Tecno, Infinix, Reeder) cihazlarını 16 GB RAM 24 GB RAM gibi tanıtıp satmasına yarar cihazınıza gelirsek insanlar ne kadar kötü desede ben günlük hayatımda Redmi Note 7 kullanıyorum sosyal medya olsun internette gezinmek olsun gayet işimi görüyor sizin cihazınızda aynı şekilde her işinizi görecektir.