3 aydır spora devam ediyorum. Program değişecektim, Güray Aydın'ın bugün paylaştığı programa göz attım. Daha sonra da yapay zekaya sordum ve program iyi ama definasyon yaptığın ve açığın olduğu için sana uygun değil şeklinde cevap verdi. Sizin fikriniz nedir?
3 aydır spora devam ediyorum. Program değişecektim, güray aydın'ın bugün paylaştığı programa göz attım. Daha sonra da yapay zekaya sordum ve program iyi ama definasyon yaptığın ve açığın olduğu için sana uygun değil şeklinde cevap verdi. Sizin fikriniz nedir?
Güray aydın yeni ayet indirmiş bize de uymak düşer. Şaka bir yana fazlasıyla dengeli ve çok iyi program. İster definasyonda ol ister olma yaptığın antrenmanlar aynı olacak zaten. Değişirse ağırlıkların değişir. Bu programı uygulayabilirsin.
3 aydır spora devam ediyorum. Program değişecektim, güray aydın'ın bugün paylaştığı programa göz attım. Daha sonra da yapay zekaya sordum ve program iyi ama definasyon yaptığın ve açığın olduğu için sana uygun değil şeklinde cevap verdi. Sizin fikriniz nedir?
Pazartesi aynı işlevde 2 göğüs hareketi var salıda 2 curl atıp sonra hammer atılmaz gibi reverse barbell daha iyi olacaktır, ayrıca ücretli program asla yaptırmayın yıl olmuş 2026 program yapmaktan kolay bir şey yok.