atakansariyar

Çalışkan
Yer
İstanbul
Selamlar.

Sık sık yenilerini keşfettiğim ancak bazılarına güvenemediğim internet siteleri oluyor. İnternette biraz araştırdım ancak tüm siteleri bir arada toplayan bir konu göremedim ve Techolay Sosyal içerisinde, herkese fayda sağlaması açısından; alışveriş yapıp memnun kaldığımız siteleri tek bir başlıkta toplamanın iyi olabileceğini düşündüm.

Benim alışveriş yapıp memnun kaldığım siteler şöyle (Karışık sıralamadır):​

Yeni keşfettiğim veya henüz alışveriş yapmadığım bazı siteler var, onlar hakkında da sizlerden referans rica edeceğim:​

Sorumluluk reddi: Yukarıda yazılan internet sitelerinin hiçbiriyle ilişiğim yoktur. Açık bir şekilde paylaşıyorum ve herkes, varsa olumsuz yorumlarını yazmakta özgür. Bu başlıktaki amaç, insanların bu siteler hakkında neler konuşulduğunu tek bir başlık altında görüntülemesine yardımcı olmak. Yapılan alışverişlerde yaşanabilecek olumsuz durumlardan sorumlu değilim. Daha önceden iyi hizmet veren, sonrasında hizmette sorunlar yaşanan siteler olabilir; bu yüzden başlık altına atılan mesajları incelemeniz ve güncel bilgi sahibi olmanız tavsiye edilir.

Robocombo da iyidir; onun dışında mecbur kalmadıkça Robotistan'ı kullanmayın. Zira kendileri tüm kullanıcılarının verilerini sızdırmış bir firma, ek olarak piyasadan daha pahalılar.

Yılların Samm Teknolojisi de unutulmamalıdır. Resmi Raspberry Pi distribütörü.

Yılların Samm Teknolojisi de unutulmamalıdır. Resmi Raspberry Pi distribütörü.

Kesinlikle. Daha önce alışveriş yaptığım ve memnun kaldığım bir sitedir, listeme ekliyorum