Hocam ben yanlış anlattım sanırım. Kastettiğim ürünü ekte ekliyorum. Bildiğimiz dümdüz çoklayıcı ama kablosu yok. Topraklama priz ne alaka derseniz de yurtta çalışma odasında uzatma kabloları geçişi engelleyince bunun adına topraklama priz diyorlardı, sanırım oradan aklımda öyle kaldı. Ben de bu konuda cahilim, bilgim yok. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Yani priz çoklayıcıyı elime aldığımda malzemesi kalitesiz gibi geliyor, takarken de zor giriyor (bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum, dediğim gibi bu konuda cahilim). Kalitesini de anlayamıyorum, üstünde birkaç bilgi yazıyor o kadar.
Benim de bilgisizliğimden birden aklıma ya bütün cihazlarıma bir şey olursa kaygısıyla buraya sormak geldi çünkü internette araştırmama rağmen rahat yanıtını bulabildiğim bir konu değil. Biraz özgül bir soru. İleride araştıran olursa da uğraşmasın benim kadar en azından. Benim cihazlar ağ gibi birkaç uzatma kablosuyla bağlantılı, bu bağlantının ana uzatma kablosunu da aldım, dörtlü priz çoklayıcıyı normal ev prizine taktım, ana uzatma kablosunu da onun birine taktım işte. Benim tek kaygım bu dörtlü çoklayıcı sanki bana kalitesiz bir şey gibi geliyor ama elimde de boş boş duruyordu. Artık alındığı için dedim şunu değerlendireyim. Hani bu kalitesizse cihazlarıma bir zararı olur mu onu merak ediyorum. Ona göre kullanmayacağım çünkü.