Koneko Toujou
Üstün
Zamanında morlu bir tane vardı elimde fakat dosyalarını kaybettim. CS 2 gibi oyunlarda kullanmayacağım. Var mı bilindik güvenilir bir hour booster?
Archisteamfarm'a bakabilirsiniz. Saat kasmanızı sağlayan bir özelliği de bulunuyor, rehberimde anlatmıştım:
ArchiSteamFarm nedir?
ArchiSteamFarm (ASF), Steam hesabınızdaki oyun kartlarını toplamak, eşyaları takas etmek ve bot hesaplarını yönetmek için kullanılan açık kaynaklı ve gizlilik odaklı bir uygulamadır. Aynı anda birden fazla hesapta kart düşürebilir, kart düşüreceğiniz saatleri planlayabilirsiniz. Kart düşürmek için Idle Master'ın aksine Steam'in açık olmasına gerek yoktur.
ArchiSteamFarm ne tür özellikler sunuyor?
Steam'i açmanıza gerek kalmadan kullanabilirsiniz.
Birden fazla hesapla aynı anda farm yapma imkanı.
Takasları kabul edebilir.
Belirlediğiniz otomatik mesajları...
Bu çok iyi. VDS'te açmıştım ben. Kullanımı da basit.Zamanında morlu bir tane vardı elimde fakat dosyalarını kaybettim. CS 2 gibi oyunlarda kullanmayacağım. Var mı bilindik güvenilir bir hour booster?
Güncel mi? Ben de saat kasmak için program arıyorum.@Koneko Toujou, açıkçası Forza Horizon 5'te 100 saat kastıracak kadar güvendim ve güvenmeye devam ediyorumÖnceden başka oyunlarda da kullanmıştım.
Evet, güncel. En son geçen hafta güncelleme almış.Güncel mi? Ben de saat kasmak için program arıyorum.
Evet, güncel. En son geçen hafta güncelleme almış.
Evet ya da bilgisayarınızı açık bırakacaksınız.