Yani pek böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum o anlık yanlış bir şey olmuştur.

Nereden bu kanaate vardınız. Benim de kötü yorumumu yayınlamadılar. Benim için berbat bir site sadece paraya bakıyorlar. PSU alacaktım model kodunu 2 3 mecradan sordum çünkü bağlantılar değişiyordu. Resimde de doğru model vardı. Ancak bana farklı modeli yolladılar. Sonra aradım dedim yasal yollara başvuracağım. Hemen beyefendi ihtiyacınız olan bağlantıları olan PSU ile değiştirelim dediler. Güya değişim yok diyorlardı. Hatta 1 2 saat beraber model aradık karar verdik. Sonra dediler bize yollayın PSU'yu biz gelince farklısını yollayacağız. Bende yolladım sonra gördüm ki benim PSU'yu iade olarak kabul edip parayı geri göndermişler. Sırf daha pahalı modeli vermemek için saygınlığını satan bir firma benim için. Herkesin sevmediği Sinerji'den alışveriş yaptım garantiye falanda yolladım sorun yaşamadım. Bundan sonra da asla kullanmam bu firmayı.

Buradan degilde Hepsiburada uzerinden ekran karti almistim oradaki isimleri beta Plus teknoloji ama gaming.gen.tr yani sadece Hepsiburada uzerinden satislari bu isimle yapiyorlar. Galax RTX 5060 1 Click OC almistim sadece kutusunda jelatin yoktu onun disinda sifir neyse oydu bilmiyorum belki de o ekran karti zaten öyle satiliyor. Ama guvenilir ve ilgili vizyonlu bir satici.

Gaming.Gen.TR güvenilir mi? Hazır sistem alacağız da abime, güvenilir mi?

Hocam güvenilir ama fiziksel gidip alışveriş yaptığımda çalışanlar biraz sorumsuz ve bana karşı suratları bir karışdı. O güne özel mi bilmiyorum ama bana ön yargı oluşturdular fakat hazır sistemimi 2 gün önce aldım ve Windows kurulu (lisanssız) ve ekran kartı stres testi yapılmış durumdaydı. Sonraki testleride ben yaptım ve sorun yok. Sistem konusunda iyi olduklarını düşünsemde çalışanlar hakkında önyargılıyım.

Nereden bu kanaate vardınız. Benim de kötü yorumumu yayınlamadılar. Benim için berbat bir site sadece paraya bakıyorlar. PSU alacaktım model kodunu 2 3 mecradan sordum çünkü bağlantılar değişiyordu. Resimde de doğru model vardı. Ancak bana farklı modeli yolladılar. Sonra aradım dedim yasal yollara başvuracağım. Hemen beyefendi ihtiyacınız olan bağlantıları olan PSU ile değiştirelim dediler. Güya değişim yok diyorlardı. Hatta 1 2 saat beraber model aradık karar verdik. Sonra dediler bize yollayın PSU'yu biz gelince farklısını yollayacağız. Bende yolladım sonra gördüm ki benim PSU'yu iade olarak kabul edip parayı geri göndermişler. Sırf daha pahalı modeli vermemek için saygınlığını satan bir firma benim için. Herkesin sevmediği Sinerji'den alışveriş yaptım garantiye falan da yolladım sorun yaşamadım. Bundan sonra da asla kullanmam bu firmayı.

Bir kişinin yorumu yayınlanmadı diye bütün olumsuz yorumları özellikle yayınlamıyorlar diyemeyiz. Bu yüzden bu kanaate vardım. Birçok kişi böyle bir şey yaşadıysa örnek verebilirsiniz. Gaming.Gen.TR bence diğer firmalara göre, en iyilerinden birisi. Sinerji konusuna gelirsek epey olay var basit şekilde "Sinerji rezaleti" diye aratınca ekşisözlükte bile konu çıkıyor, videoyun kanalı bile Sinerji ile sorun yaşadı. Sen sorun yaşamayabilirsin ama başkası yaşar.