Monitör aldım ön logo farklıydı. 6 Ölü pixel var üstüne kabul etmediler garantiye yollayın dediler. Kısacası başından sıvadılar..öylemi. olmazsa yapacak itopya.com'dan alacağım ama ordada beyaz rengi yok.
Detaylar
Kim cevapladı?zaferaytas
Çalışkan
iyice soğuttular beniMonitör aldım ön logo farklıydı. 6 Ölü pixel var üstüne kabul etmediler garantiye yollayın dediler. Kısacası başından sıvadılar..
benim alacağım PSU.Monitör aldım ön logo farklıydı. 6 Ölü pixel var üstüne kabul etmediler garantiye yollayın dediler. Kısacası başından sıvadılar..
Örnek verdim. Kısacası başından sıvıyorlar iade almıyorlar.iyice soğuttular beniaynı fiyata itopya.com'da mevcut. ama işte ben beyaz rengini istemiştim.
benim alacağım PSU.
Güvenilir firma. Şu ölü pixel mevzularına bu kadar takılmayın. En kralı gelse aynı senaryo dönüyor hepsinde.
6 Ölü pixel biraz fazla değilmi?Güvenilir firma. Şu ölü pixel mevzularına bu kadar takılmayın. En kralı gelse aynı senaryo dönüyor hepsinde.
zaferaytas
Çalışkan
teşekkür ederim.Örnek verdim. Kısacası başından sıvıyorlar iade almıyorlar.
baya fazla bence.
Bende o pixeller + monitör çıtasında ışık sızması vardı. Vatan Bilgisayar 25 gün süründürdü. Olayı ASUS firmasına ilettikten sonra 10 dakika içerisinde çözdüler. Pek kıymetli Vatan Bilgisayar mağazına bir çek gönderildi ve değişim aldım.
Benim sorunu KVK 2 günde halletti.Bende o pixeller + monitör çıtasında ışık sızması vardı. Vatan Bilgisayar 25 gün süründürdü. Olayı ASUS firmasına ilettikten sonra 10 dakika içerisinde çözdüler. Pek kıymetli Vatan Bilgisayar mağazına bir çek gönderildi ve değişim aldım.
zaferaytas
Çalışkan
bende'de ışık sızması var ama o kadar kafaya takmadım bilemiyorum bende asusa göndermekle.Bende o pixeller + monitör çıtasında ışık sızması vardı. Vatan Bilgisayar 25 gün süründürdü. Olayı ASUS firmasına ilettikten sonra 10 dakika içerisinde çözdüler. Pek kıymetli Vatan Bilgisayar mağazına bir çek gönderildi ve değişim aldım.
Işık sızması o kadar rahatsız etmez.bende'de ışık sızması var ama o kadar kafaya takmadım bilemiyorum bende asusa göndermekle.