Altaist

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Şu oyunlar için güvenli indirebileceğim Türkçe yamalar var mı?
  • GTA V
  • RDR 2
  • Hogwarts Legacy.
  • A.C Odyssey ve Valhalla.
  • The Walking Dead the Telltale Definitive series

Bir aylık üyelik ile tüm çevirileri kullanabilirsin. Anonymous şöyle aylık 3-4 $ gibi bir fiyat yapsa düşünmeden abone ol ve açıkcası destekle derdim. Yine de bence beğenirsen sonradan ayrıca bağış niyetine 2-3 aylık daha üyelik alınabilir. Tabii öğrenciyim bütçem yetmiyor diyorsan bir aylık alıp kullanmakta da sorun yok.

The Walking Dead konusunda emin değilim. Bir sürü sürüm yaptıklarından karmaşıklaştı.

GTA ve RDR2 konusunda ise emin olduğum bir çeviri ve site yok.

Bir aylık üyelik ile tüm çevirileri kullanabilirsin. Anonymous şöyle aylık 3-4 $ gibi bir fiyat yapsa düşünmeden abone ol ve açıkçası destekle derdim. Yine de bence beğenirsen sonradan ayrıca bağış niyetine 2-3 aylık daha üyelik alınabilir. Tabii öğrenciyim bütçem yetmiyor diyorsan bir aylık alıp kullanmakta da sorun yok.

The Walking Dead konusunda emin değilim. Bir sürü sürüm yaptıklarından karmaşıklaştı.

GTA V'e RDR2 konusunda ise emin olduğum bir çeviri ve site yok.

17 Temmuz'da Epic Games yaz indirimleri başlıyor. Şahsen bu parayı oradan kullanmaya tercih ederim. Asla güvenli ve işinin ehli olmadıklarını söyleyemem. Kendilerini kanıtlamış bir gruptur.

Güvenilirliğinden emin değilsen neden paylaşıyorsun?

17 Temmuz'da Epic Games yaz indirimleri başlıyor. Şahsen bu parayı oradan kullanmaya tercih ederim. Asla güvenli ve işinin ehli olmadıklarını söyleyemem. Kendilerini kanıtlamış bir gruptur.

Güvenilirliğinden emin değilsen neden paylaşıyorsun?
Yamatr başka sitelerden alıyor kendisi yapmıyor.

Bir aylık üyelik ile tüm çevirileri kullanabilirsin. Anonymous şöyle aylık 3-4 $ gibi bir fiyat yapsa düşünmeden abone ol ve açıkçası destekle derdim. Yine de bence beğenirsen sonradan ayrıca bağış niyetine 2-3 aylık daha üyelik alınabilir. Tabii öğrenciyim bütçem yetmiyor diyorsan bir aylık alıp kullanmakta da sorun yok.

GTA V'e RDR2 konusunda ise emin olduğum bir çeviri ve site yok.

Hocam Anonymous Çeviri Kaspersky ve Defender'da sorun yaratabiliyor. Virüs yok ama özellikle bazı yamalarda ve uygulamanın kendisinde sorun çıkartıyor. Zamanında rica ettim oranın yetkilisi bir oyunu aktif edebilmek için bana AnyDesk ile bana bağlanıp, bir sürü adım uygulamıştı. Sağ olsunlar, bunu düzeltmek için çalışmalara devam ettiklerini söylemişlerdi. Sorun çıkarsa, yardımcı da oluyorlar. Ben çok memnundum. Bunun gibi ufak tefek sorunları olmasa, bence en iyi çeviri gruplarından. Çok kalite çevirileri gerçekten.

Son düzenleme: