Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Böyle bir kurulum linki geldi ve indirdim. Defender'i devre dışı bırakmadım. Çalıştır dedim ama masaüstünde imleç yüklenmesi dışında bir şey olmadı. Link güvenilir mi? Çalıştırdım ama yine de sorun olmaz gibime geliyor. Çalışmadı sanırım çünkü.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.
Böyle bir kurulum linki geldi ve indirdim. Defender'i devre dışı bırakmadım. Çalıştır dedim ama masaüstünde imleç yüklenmesi dışında bir şey olmadı. Link güvenilir mi? Çalıştırdım ama yine de sorun olmaz gibime geliyor. Çalışmadı sanırım çünkü.
Hocam yüklediğiniz büyük ihtimalle pwa yani masaüstü tarayıcı ancak sitedeki yazılımlar pek güvenli olmayabilir. Çünkü bu sitedeki programlar katılımsız kurulum yapar. Arka planda programı kurarken arka başka bir şey de yüklenebilir.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.