nisaa

Üstün
Makaleler
3
Selam, orijinal oyun dosyaları var fakat lisans olmadığı için açamıyorum, crack kullanmak istemiyorum güvenliğe ben biraz fazla önem veriyorum zorunda kalmadıkça crackli yazılımları asla tercih etmiyorum. Emülatörlerden olabilir ya da açık kaynaklı mod ya da patch önerebilirsiniz. Nasıl oynayabilirim bu oyunları? Klasik hali satılmıyor şu an biliyorsunuz. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Aslında nextgen ile oynamak çok isterdim hem de Türkçe ama güvenilirliğinden şüpheliyim biraz o yüzden kullanmıyorum.

Rockstar Games Launcher'dan orijinalini alabilirsiniz. Fiyatını hak eder mi bilmiyorum:

Son düzenleme:

Sadece Türkçe yama dosyasını atmışsınız hocam, emülatör için ISO dosyası nereden bulabilirim?

Bir de emülatörden oynarken herhangi bir virüs falan olmaz değil mi? Crackli oyun dosyalarına göre daha mı güvenli olur?

Sadece Türkçe yama dosyasını atmışsınız hocam, emülatör için ISO dosyası nereden bulabilirim?

Bir de emülatörden oynarken herhangi bir virüs falan olmaz değil mi? Crackli oyun dosyalarına göre daha mı güvenli olur?
ISO dosyasında sorun olmaz.
San Andreas.

Vice City

Vice City için attığınızı biliyorum diğer forumlarda görmüştüm ama dediğim gibi yine de güvenilirliğinden şüpheliyim. Crack sonuç olarak.

Ayrıca oyunun PC portu maalesef çok kötü. GTA San Andreas'i modsuz orijinal doğru düzgün oynayamıyoruz. Mod kullanarak bir yere kadar ama Vice City için orijinal dosyalarından oyunu açamıyorum.

Vice City için attığınızı biliyorum diğer forumlarda görmüştüm ama dediğim gibi yine de güvenilirliğinden şüpheliyim. Crack sonuç olarak.

Ayrıca oyunun PC portu maalesef çok kötü. GTA San Andreas'i modsuz orijinal doğru düzgün oynayamıyoruz. Mod kullanarak bir yere kadar ama Vice City için orijinal dosyalarından oyunu açamıyorum.
PS2 alabilirsin aslında bütçen el veriyorsa. Dolap uygulamasinda San Andreas ve Vice City satılıyor. Oyunu orijinal donanımla oynarsın. PS2 alacaksan Sahibindeni öneririm.

PS2 alabilirsin aslında bütçen el veriyorsa. Dolap uygulamasinda San Andreas ve Vice City satılıyor. Oyunu orijinal donanımla oynarsın. PS2 alacaksan Sahibindeni öneririm.

PS2 bende vardı aslında nerede bilmiyorum, bulabilirim fakat hafıza kartı, RCA to HDMI adaptör, ve GTA CD'leri gerekiyor, uğraşılır mı bilmiyorum emülatörden de bitirebilirim.

@nisaa bilindik yerlerden yükle crack şekilde bir şey olmaz kaç senedir kimseye bir şey olmuyor da sana mı olacak 20 senelik oyun için bu kadar kafa yorma crack versiyonu Steam versiyonundan daha iyi çalışıyordu zaten.