Defender uçanı kaçanı tehdit olarak görüyor hocam çok normal değil mi?

İlk kez mi korsan indiriyorsun dostum?
Şuna basma. Altta indirme linkleri var. MediaFire'dan indir.
Eki Görüntüle 85655

Hocam malum Torrent sitesine ben girersek Kaspersky izin vermiyor. Nasıl girebilirim?

Hocam bakın şimdi siteye girin sonrasında allta link 2 var ona tıkalyın ve Google Drive'a gönderecek. İndiriniz ve bekleyiniz, inince kurunuz lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Magipack Games veya MyAbandonware siteleri kullanılabilir. Eski GTA'ları satıştan kaldırdıklarından, Magipack Games genelde bu tarz oyunlar paket halinde sunuluyor. Reklam bağlantısı indirdiğinizden Magipack Games sayfalarındaki bağlantıyı bulmanız zor gibi duruyor. Genelde ouio diye kısaltma bağlantısı var. SEO'ya takılmasın diye bağlantıları boşluk ile ayırıp metin olarak paylaşıyor. Bağlantıyı kopyalayıp, boşluğu siliyorsun.

Yani görselde Download kısmındaki bağlantıyı fare ile seçip, adres çubuğuna yapıştırıp boşluğu sileceksin. Ama bunu yapmadan önce Ublock Origin yükle. Kısaltma sitelerinden para kazanmaya çalıştıklarından, reklam vb. yüzünden yazılım yükleme. Ublock Origin tüm reklamları engelliyor. Açılan sitede ortada duran kırmızı butona tıklayarak oyunun gerçek indirme bağlantısına gidebilirsin.

2024-09-24_19-14.webp

Ublock Origin kullanın ayrıca, bu tarz kısaltma bağlantı sitelerinde reklam bağlantıları, açılır pencere vb. engelliyor. Diğer reklam engelleme uzantılarını kaldırın.

Site kuralları değişmediyse Mediafire bağlantısını bırakayım. Dijital platformlarda satışı olmayan oyunlarda, kod içinde bağlantı bırakılabiliyordu. Ama mod ekibi iletişimsizliğinden dolayı, bunu şikayet veya aceleye getirip denetleyenler de var. Yani silinme ihtimali de var. Değiştiyse ve kaldırılarsa Google GTA San Andreas Magipack games yazın.

https://www.mediafire.com/file/q00tasbgxnxkz0e/Grand_Theft_Auto_-_San_Andreas_Repack_v6.rar/file

Şu ana kadar buradan satışı olmayan çok oyun indirdim. Genelde virüs vb. olmuyor. Ama sistemimde Kaspersky yüklü. Defender da iyi ama ücretli bir antivirüse geçmenizi öneririm. İnternetten bir şey indiriyorsanız veritabanı daha güncel ve sürekli güncelleme alan Kaspersky işinizi görecektir.

Çoğunluğu virüs diye izin vermiyor. Ya kumar oynayıp Kaspersky kapatıp gir ya da başka siteden indir indireceklerini.

Sana dediğim gibi indir. Link veremiyorum ama özet şeklinde anlattım.
Hocam çok teşekkür ederim sorunsuz açıldı oyun, gerçekten RTX 4060 lı bilgisayarım var dünyanın en yüksek grafikli oyununu bile kursam bu kadar heyecanlanmam.