Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Atlanılan bir kısım var sanırım. "Sistem yapılandırması" kısmından güvenli modu etkinleştirdiğiniz zaman sistem, "Sistem yapılandırması" kısmından güvenli modu devre dışı bırakmadığınız sürece güvenli modda başlatılıyor. En azından biraz önce denediğimde bu şekilde oldu. Aralarındaki fark bu yani. Ayrıca sizin için "En az" modu yeterli olacaktır.
İfakat
Başarılı
Burada bir şey seçmem gerekiyor mu yoksa "En az" seçeneğinde mi kalması gerekiyor?Evet aynısı oluyor. Uygula deyip yeniden başlatınca güvenli modda başlar.
"En az" kısmı Güvenli Mod'un en temel halidir. "Diğer kabuk" kısmında PowerShell kullanılır. "Active Directory" kısmı adı üzerinden anlaşıldığı gibi direkt olarak AD ile ilgilidir. "Ağ" kısmı ise ağ bağlantısı gerektiği durumlarda kullanılır. Sizin için "En az" seçeneği yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
İfakat
Başarılı
Çok teşekkür ederim. Ben de diğer seçeneklerin ne işe yaradığını merak ediyordum. Teşekkürler."En az" kısmı Güvenli Mod'un en temel halidir. "Diğer kabuk" kısmında PowerShell kullanılır. "Active Directory" kısmı adı üzerinden anlaşıldığı gibi direkt olarak AD ile ilgilidir. "Ağ" kısmı ise ağ bağlantısı gerektiği durumlarda kullanılır. Sizin için "En az" seçeneği yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Atlanılan bir kısım var sanırım. "Sistem yapılandırması" kısmından güvenli modu etkinleştirdiğiniz zaman sistem, "Sistem yapılandırması" kısmından güvenli modu devre dışı bırakmadığınız sürece güvenli modda başlatılıyor. En azından biraz önce denediğimde bu şekilde oldu. Aralarındaki fark bu yani. Ayrıca sizin için "En az" modu yeterli olacaktır.
İfakat
Başarılı
Hmm,Atlanılan bir kısım var sanırım. "Sistem yapılandırması" kısmından güvenli modu etkinleştirdiğiniz zaman sistem, "Sistem yapılandırması" kısmından güvenli modu devre dışı bırakmadığınız sürece güvenli modda başlatılıyor. En azından biraz önce denediğimde bu şekilde oldu. Aralarındaki fark bu yani. Ayrıca sizin için "En az" modu yeterli olacaktır.
Bu seçeneği seçiyorum DDU ile sürücümü kaldırırken. Yine de bilgisayarım güvenli modda mı başlar?
Eğer "Sistem yapılandırması" kısmından güvenli mod seçeneğini aktif ettiyseniz evet, muhtemelen güvenli modda açacaktır tekrar. Aynı şekilde yeniden başlatıyor çünkü. Ben 2 kez yeniden başlatmama rağmen güvenli mod açıldı. Normalde nasıldı hatırlayamıyorum ama bir hata olmadıysa güvenli modda açılması lazım.
Bu arada bu işlemi yapmak için güvenli moda girmenizin zorunluluğu da yok aslında. Normal bir şekilde de sürücüyü kaldırabilirsiniz.
İfakat
Başarılı
O zaman şöyle yapsam:Eğer "Sistem yapılandırması" kısmından güvenli mod seçeneğini aktif ettiyseniz evet, muhtemelen güvenli modda açacaktır tekrar. Aynı şekilde yeniden başlatıyor çünkü. Ben 2 kez yeniden başlatmama rağmen güvenli mod açıldı. Normalde nasıldı hatırlayamıyorum ama bir hata olmadıysa güvenli modda açılması lazım.
Bu arada bu işlemi yapmak için güvenli moda girmenizin zorunluluğu da yok aslında. Normal bir şekilde de sürücüyü kaldırabilirsiniz.
- Sistem yapılandırmasından güvenli mod seçeneğini aktif edeyim.
- Bilgisayar güvenli modda açılınca ilk önce o seçeneği kapatayım.
- DDU programı ile sürücüyü kaldırmaya başlayayım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Satılık Furycube F75 Ultra + HyperX Cloud III S Wireless
- michaelscofield
-
-
-
-
-
-