MehmeTD Başarılı Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 43 Beğeniler 5 21 Temmuz 2024 #1 Modem arayüzünden bilgisayarıma sabit IP atadıktan sonra Wireless bağlantılar gidiyor, hiçbir cihaz modeme bağlanmıyor.
Modem arayüzünden bilgisayarıma sabit IP atadıktan sonra Wireless bağlantılar gidiyor, hiçbir cihaz modeme bağlanmıyor.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.096 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.803 Yer İstanbul 21 Temmuz 2024 #2 Wireless cihazlara da sabit IP atamak gerekiyor olabilir. Bir de QoS açıksa kapatmak gerekebilir.
Mert Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 986 Çözümler 38 Beğeniler 1.788 21 Temmuz 2024 #3 Kablonet'te sağlam DOCSIS modem bulmak çok zor. Bir ihtimal elle atadığınız IP WiFi adreslerinden biriyle çakışıyor olabilir ama hepsi gitmemeli. Tam olarak hangi ayarları yapıyorsunuz?
Kablonet'te sağlam DOCSIS modem bulmak çok zor. Bir ihtimal elle atadığınız IP WiFi adreslerinden biriyle çakışıyor olabilir ama hepsi gitmemeli. Tam olarak hangi ayarları yapıyorsunuz?
KS KS MehmeTD Başarılı Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 43 Beğeniler 5 21 Temmuz 2024 #4 Mert dedi: Kablonet'te sağlam DOCSIS modem bulmak çok zor. Bir ihtimal elle atadığınız IP WiFi adreslerinden biriyle çakışıyor olabilir ama hepsi gitmemeli. Tam olarak hangi ayarları yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ağ ayarlarından Statik Lease kısmına giriyorum cihazın MAC adresini giriyorum normal şekilde. Tüm cihazlar gidiyor atama yaptığım bilgisayar dahil.
Mert dedi: Kablonet'te sağlam DOCSIS modem bulmak çok zor. Bir ihtimal elle atadığınız IP WiFi adreslerinden biriyle çakışıyor olabilir ama hepsi gitmemeli. Tam olarak hangi ayarları yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ağ ayarlarından Statik Lease kısmına giriyorum cihazın MAC adresini giriyorum normal şekilde. Tüm cihazlar gidiyor atama yaptığım bilgisayar dahil.
Mert Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 986 Çözümler 38 Beğeniler 1.788 22 Temmuz 2024 #5 IP'yi bilgisayardan sabitlemeyi deneyin bir de.
KS KS MehmeTD Başarılı Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 43 Beğeniler 5 22 Temmuz 2024 #6 Mert dedi: IP'yi bilgisayardan sabitlemeyi deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat işe yaramadı modem yine kendisi başka bir IP atıyor, sanırım modemde sıkıntı var. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2024
Mert dedi: IP'yi bilgisayardan sabitlemeyi deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat işe yaramadı modem yine kendisi başka bir IP atıyor, sanırım modemde sıkıntı var.
Mert Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 986 Çözümler 38 Beğeniler 1.788 22 Temmuz 2024 #7 MehmeTD dedi: Denedim fakat işe yaramadı modem yine kendisi başka bir IP atıyor, sanırım modemde sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Bu dediğiniz mümkün değil. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Önce IP'yi nereden ve hangi değerlerle sabitlediğinizin fotoğrafı, daha sonra cmd'ye ipconfig yazıp sonuçları gösteren fotoğrafları atın, kontrol edelim.
MehmeTD dedi: Denedim fakat işe yaramadı modem yine kendisi başka bir IP atıyor, sanırım modemde sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Bu dediğiniz mümkün değil. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Önce IP'yi nereden ve hangi değerlerle sabitlediğinizin fotoğrafı, daha sonra cmd'ye ipconfig yazıp sonuçları gösteren fotoğrafları atın, kontrol edelim.