Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Sıfır olarak hep fason Çin markaları var ve web siteleride yok. Sırf M.2 var diye bunları düşünürdüm ben, eski sisteme çok para da yatırılmaz bence.
Veya 2. ellerede bakabilirsin artık bütçene göre.
bahtsızkarakter 80
Uzman
Bana kalsa ikinci elden alırım, X1 dönüştürücü takar kullanırım SSD'yi.Sıfır olarak hep fason Çin markaları var ve web siteleride yok. Sırf M.2 var diye bunları düşünürdüm ben, eski sisteme çok para da yatırılmaz bence.
Sıfır olarak hep fason Çin markaları var ve web siteleride yok. Sırf M.2 var diye bunları düşünürdüm ben, eski sisteme çok para da yatırılmaz bence.
Hocam ilk iki attığınız sıfır olanlara M.2 ssd takılıyor mu?
Son düzenleme:
Garipsediğim durumda oydu evet M.2 yuvası var ama teknik bilgi yok maalesef resmi siteleride olmadığı için.
Garipsediğim durumda oydu evet M.2 yuvası var ama teknik bilgi yok maalesef resmi siteleride olmadığı için.
Attığınız seclife ve bugatek alınır mı? Peki hocam? Sorun yaratır mı?
Fason Çin markası hiç belli olmaz kimisi 1 sene zor dayanır kimisi 5 yıldan fazla bile idare edebilir. Sistem eski olduğu için seçeneklerde çok az 2. el ya da sıfır olarak bunlar var maalesef.
Fason Çin markası hiç belli olmaz kimisi 1 sene zor dayanır kimisi 5 yıldan fazla bile idare edebilir. Sistem eski olduğu için seçeneklerde çok az 2. el ya da sıfır olarak bunlar var maalesef.
Hocam bugatek olanı mı tercih edersiniz seclife olanı mı? Sistem eski demişsiniz ama oyun oynanmaz bu sistemde? Arkadaşımın sistemi için açtım konuyu. i7 4790K 16 GB RAM ve RTX 3050 ile kullanacak.
i7 4790K işlemci varsa tam performans verir mi bilemiyorum. Z serisi anakart gerekebilir, bu 2 anakartla tam performans alamayabilir arkadaşın. Ama günü kurtarmak için iş görür. Oyun oynanır o kadar da kötülemiyek sistemi
. Bugatech sanki biraz daha iyi gibi.