Konusunu çok açtık bir gelişme yok:

Çok konusunu açtık...

Zaten normali böyle değil mi? Şahsen doğruluğu şaibeli haberleri 3-4 kaynaktan paylaşıyorum. Onun dışında göz önünde olan haberler için tek kaynak yetiyor.

Ara sıra gündem haberlerine denk geldim o kategoride de sonra bastım engeli.
"Kullanıcı haberleri" kategorisinin "dünya ve Türkiye gündemi" kategorisinden pek farkı yok.

Onları görünce benim de engeli basasım geliyor. Ben gazete okumuyorum bu yüzden. Teknoloj, arkeoloji, paleontoloji, evrim ve oyun haberlerini bazı kaynaklardan takip ediyorum.

Haber hakkında yorum yapıp zaten altında kaynak veriliyor. Kaynağa bakmamak sizin hatanız olur.
Bundan bahsediyoruz. Verilen kaynaklar taraflı oluyor, random gazetecinin bir Tweeti paylaşılıyor haliyle algı dönüyor. Birden fazla ve işin içine herhangi bir fikir girmeden tarafsız kaynaklar sunmanız gerek. Haberi olduğu gibi paylaşıp altına da kişisel düşüncelerinizi yazmak pek de zor değil.

Ara sıra gündem haberlerine denk geldim o kategoride de sonra bastım engeli.
"Kullanıcı haberleri" kategorisinin "dünya ve Türkiye gündemi" kategorisinden pek farkı yok.

Şahsen haber konularını yararlı buluyorum. Bilinçli olmak önemli bence. Özellikle doğru kullanıldığı zaman haber kategorisi çok güzel iş yapabiliyor. Farklı kaynaklardan bilgiler sunulabiliyor.