Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enescetin67

Başarılı
Merhabalar, Hackintosh silmiştim geçenlerde. Şimdi kurması uzun sürer diye önce burada sormak istiyorum. Hackintosh kullanan bir arkadaşım marketine ''AMAR'' yazabilir mi acaba? Bir dating app var, Hackintosh'a iniyor mu onu öğrenmek istiyorum da.

Çözüm
@enescetin67, bendeki gercek bir Mac. Bahsettiginiz olay herhalde Apple Silicon olayi. Bazi uygulamalar Apple Silicon sarti kosuyor evet.

Linkte "Requires macOS 15.0 or later and a Mac with Apple M1 chip or later." yaziyor. Yani hayir, dogal olarak Hackintosh'lar sadece Intel islemcili olabildigi icin inmez Hackintosh'a.
Hackintosh App marketi dediginiz sey herhalde bildigimiz App Store. Gercek bir Intel islemcili Mac ve Hackintosh'ta aratincaki cikacak uygulamalar cogunlukla ayni.

Son düzenleme:
Hackintosh App marketi dediginiz şey herhalde bildigimiz App Store :D Gercek bir Mac ve Hackintosh'ta aratincaki cikacak uygulamalar ayni.

Aynı değil. Uyumsuzluk sorunu oluyor Hackintosh ile normal Mac de çıkanlar arasında. Örneğin "maçkolik " aratırsanız Hackintosh da çıkmıyor. Çip farkı dolayısıyla. Sizde varsa "AMAR" adlı uygulamayı aratabilir misiniz uyumlu mu diyor uyumsuz mu?

Kısacası bu uygulama hackintosha iniyor mu onu öğrenmek istiyorum

@enescetin67, bendeki gercek bir Mac. Bahsettiginiz olay herhalde Apple Silicon olayi. Bazi uygulamalar Apple Silicon sarti kosuyor evet.

Linkte "Requires macOS 15.0 or later and a Mac with Apple M1 chip or later." yaziyor. Yani hayir, dogal olarak Hackintosh'lar sadece Intel islemcili olabildigi icin inmez Hackintosh'a.

Çözüm

Teşekkür ederim öğrenmek istediğim tam olarak bu