elweald 35

Üstün
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Halı saha maçlarında yaşanan son dakika oyuncu eksikliği, rakip takım bulma zorluğu, kiralık oyuncu/hakem organizasyonlarını futbol oynamayı seven ve içeriklerini paylaşmak isteyen kişileri tek bir çatı altında toplamak amacıyla geliştirdiğim KRAMPON isimli web uygulamasını ilk sürümüyle yayınladım.

Şu anda web App olarak abacus. AI yapay zekası ile geliştirdiğim uygulamayı inceleyip yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

Şu anda dediğim gibi test aşamasında kayıt olurken mail şifre rastgele yazabilirsiniz.

Link: KRAMPON - Futbol Sosyal Platform

Merhaba arkadaşlar,

Halı saha maçlarında yaşanan son dakika oyuncu eksikliği, rakip takım bulma zorluğu, kiralık oyuncu/hakem organizasyonlarını futbol oynamayı seven ve içeriklerini paylaşmak isteyen kişileri tek bir çatı altında toplamak amacıyla geliştirdiğim krampon isimli web uygulamasını ilk sürümüyle yayınladım.

Şu anda web App olarak abacus. AI yapay zekası ile geliştirdiğim uygulamayı inceleyip yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

Şu anda dediğim gibi test aşamasında kayıt olurken mail şifre rastgele yazabilirsiniz.

Link: KRAMPON - Futbol Sosyal Platform

Hocam çok beğendim elinize sağlık.