Detaylar
Kim cevapladı?x86 CPU'ların desteklenmediği ilk macOS sürümü çıkana kadar kullanılabilir.
X86 CPU'ların desteklenmediği ilk macOS sürümü çıkana kadar kullanılabilir.
Her ne kadar kendi işletim sistemleri, istediklerini yapabilir olsalar da yine de güzel bir işletim sistemi. Linux, Windows arasında kalınca kullanılacak bir işletim sistemi.
Bilemem, kullanacak kişi karar verir ona ihtiyaçları doğrultusunda. Her işletim sisteminin bir alıcısı var. Kim neden işine yaramayacak bir işletim sistemi kullansın?Her ne kadar kendi işletim sistemleri, istediklerini yapabilir olsalar da yine de güzel bir işletim sistemi. Linux, Windows arasında kalınca kullanılacak bir işletim sistemi.
Şahsen Windows ve macOS kullanıyorum, Hackintosh furyası bitene kadar böyle devam edeceğim. Hadi hayırlısı.
Son Intel işlemcili Mac modeli Mac Pro, 2019 Aralık ayında çıktığına göre 2025 yılından sonra Apple, x86 destekli bir işletim sistemi çıkarmayabilir. Yani 2026 yılında çıkacak olan macOS ile "güncel" Hackintosh tamamen ölebilir.
Güncelleme: Çöp arama motoru Google’ın verdiği yanlış bilgi yüzünden ben de size yanlış bilgi aktarmışım. Son Mac Ağustos 2020’de çıkmış. Uyarı için teşekkürler @Yuki
Güncelleme: Çöp arama motoru Google’ın verdiği yanlış bilgi yüzünden ben de size yanlış bilgi aktarmışım. Son Mac Ağustos 2020’de çıkmış. Uyarı için teşekkürler @Yuki
Son düzenleme:
- Makaleler
- 3
Son Intel işlemcili Mac modeli Mac Pro, 2019 Aralık ayında çıktığına göre 2025 yılından sonra Apple, x86 destekli bir işletim sistemi çıkarmayabilir. Yani 2026 yılında çıkacak olan macOS ile "güncel" Hackintosh tamamen ölebilir.
Qualcomm'la birlikte Windows da Arm'a adımı attı. Belki de...x86 CPU'ların desteklenmediği ilk macOS sürümü çıkana kadar kullanılabilir.
Anladım o zaman eski sürümler kullanılabilir ama onlardada uygulama desteği nasıl olur bilemiyorum.Son Intel işlemcili Mac modeli Mac Pro, 2019 Aralık ayında çıktığına göre 2025 yılından sonra Apple, x86 destekli bir işletim sistemi çıkarmayabilir. Yani 2026 yılında çıkacak olan macOS ile "güncel" Hackintosh tamamen ölebilir.
Zamanla kesilecek.Anladım o zaman eski sürümler kullanılabilir ama onlardada uygulama desteği nasıl olur bilemiyorum.
- Makaleler
- 5
O vakite kadar bence Intel ve AMD'de ARM işlemci üretmeye başlar. Belki de başka markaları görürüz piyasada.x86 CPU'ların desteklenmediği ilk macOS sürümü çıkana kadar kullanılabilir.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-