Hackintosh kaç sene daha kullanılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 349

4284

Uzman
Makaleler
1
Hackintosh kaç sene daha kullanılabilir?

X86 CPU'ların desteklenmediği ilk macOS sürümü çıkana kadar kullanılabilir.

Her ne kadar kendi işletim sistemleri, istediklerini yapabilir olsalar da yine de güzel bir işletim sistemi. Linux, Windows arasında kalınca kullanılacak bir işletim sistemi.

Her ne kadar kendi işletim sistemleri, istediklerini yapabilir olsalar da yine de güzel bir işletim sistemi. Linux, Windows arasında kalınca kullanılacak bir işletim sistemi.
Bilemem, kullanacak kişi karar verir ona ihtiyaçları doğrultusunda. Her işletim sisteminin bir alıcısı var. Kim neden işine yaramayacak bir işletim sistemi kullansın?

Şahsen Windows ve macOS kullanıyorum, Hackintosh furyası bitene kadar böyle devam edeceğim. Hadi hayırlısı.

Son Intel işlemcili Mac modeli Mac Pro, 2019 Aralık ayında çıktığına göre 2025 yılından sonra Apple, x86 destekli bir işletim sistemi çıkarmayabilir. Yani 2026 yılında çıkacak olan macOS ile "güncel" Hackintosh tamamen ölebilir.

Güncelleme: Çöp arama motoru Google’ın verdiği yanlış bilgi yüzünden ben de size yanlış bilgi aktarmışım. Son Mac Ağustos 2020’de çıkmış. Uyarı için teşekkürler @Yuki

Son düzenleme:
x86 CPU'ların desteklenmediği ilk macOS sürümü çıkana kadar kullanılabilir.
Qualcomm'la birlikte Windows da Arm'a adımı attı. Belki de...

Anladım o zaman eski sürümler kullanılabilir ama onlardada uygulama desteği nasıl olur bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…