xpremir

Üyecik
Merhabalar, 1-2 aydır bu konuda çözüm bulamadım. Hackintosh sistemimde ne denersem deneyim, ne yaparsam yapayım iMessage'ı açamadım. Giriş yaptıktan 5-10 saniye sonra beni hiçbir uyarı vermeden atıyor. Hackintosh olduğunu söylemeden Apple destekle iletişime geçtim ve hesabımda bloke olmadığını söylediler. Yardım edebilecek birisi var mı?

Sistem özellikleri:
  • AMD Ryzen 5 5500
  • Sapphire Pulse RX 580 8 GB
  • Gigabyte B450M S2H V2
  • G.Skill 16 GB 3600 MHz CL 16 RAM.

Yıllar önce çok sistem kurdum ve bu sorunla karşılaşmıştım. Verdiğin fake ID cihaz UUID kaydı ile ilgilidir muhtemelen hatta fakesmc generator falan vardı. Oluşan seri numarayı siteden doğru olduğunu bulman gerekiyordu. Garantisi dolmuş veya devam ediyor olarak çıkanı girmen gerekiyor.

Gerçek bir Mac seri numarası ile en uyumlu çözümü alabileceğinizi düşünüyorum.
Gerçek seri numarası ile yapmak icloudun anında banlanması demek(karşı taraf giriş yaparsa). Günümüzde bu "Satın alım tarihini doğrulayın" veya "geçersiz seri numarası"na evrildi. Dortania gibi rehberlerdede sıkça vurgulanır.

Yıllar önce çok sistem kurdum ve bu sorunla karşılaşmıştım. Verdiğin fake ID cihaz UUID kaydı ile ilgilidir muhtemelen hatta fakesmc generator falan vardı. Oluşan seri numarayı siteden doğru olduğunu bulman gerekiyordu. Garantisi dolmuş veya devam ediyor olarak çıkanı girmen gerekiyor.
Evet. Apple garanti sorgulama sitesinde hem "satın alım tarihini doğrulayın" uyarılı hemde "geçersiz seri numarası" yazan seri numaraları ile çok kez denedim. Gensmbios ile oluşturuyorum(imacpro1,1).