xLeomessi 16

Uzman
Merhaba, bu tarz basit gibi görünen oyunlara hep önyargılıydım. Fakat geçenlerde 2 oyunu birden satın aldım ve ilk oyunu oynarken inanılmaz keyif aldım. Şimdi sona geldim, böyle güzel bir görüntü yakaladım.
Bu arada oyun bitti mi? Devam edeyim mi oynamaya? Bu sahneden sonra geri yer altına döndüm çünkü.

Hades 21.07.2026 21_06_07.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek geliştiriyorum ayağına milyonlarca rezil pixelart oyun olsa da ve indie piyasa kirlense de araya böyle güzel şeyler çıkıyor. Bu oyunu çok severim ama hileyle bile tam manasıyla bitiremedim, baş parmağım ve ömrü biten space tuşumu saymıyorum zaten ama şahane keyifli oyun.

Tek geliştiriyorum ayağına milyonlarca rezil pixelart oyun olsa da ve indie piyasa kirlense de araya böyle güzel şeyler çıkıyor. Bu oyunu çok severim ama hileyle bile tam manasıyla bitiremedim, baş parmağım ve ömrü biten space tuşumu saymıyorum zaten ama şahane keyifli oyun.
Klavye ile çekilecek eziyet değil, bir gün kullanırım diye gamepad almıştım onla fena aktı. 10 kez daha bitirmem gerekiyormuş sevindim :D
Gerçek sona ulaşmanız için 10 defa bitirmeniz gerekiyor ama ilk seferden sonra bitirmek daha az zaman alıyor zaten.
Teşekkürler hocam, biraz daha keyif alıcaz demek.