K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 6 Kasım 2024 #1 Merhaba, Hades II update'ler almaya devam ediyor. Yeni boss'lar vs. geldi sanırım. Oyunun son boss'unu hala görmedik mi sizce?
Merhaba, Hades II update'ler almaya devam ediyor. Yeni boss'lar vs. geldi sanırım. Oyunun son boss'unu hala görmedik mi sizce?
murim 68 Yetkin Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 1.022 Çözümler 1 Beğeniler 565 6 Kasım 2024 #2 Gelir, zaten daha nihai sürümü çıkmadı.
KS KS K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 7 Kasım 2024 #3 murim dedi: zaten daha nihai sürümü çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Evet, zaten başlıkta "geliştirme sürecinde" diye belirttim, yani çıkmadığını biliyorum.
murim dedi: zaten daha nihai sürümü çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Evet, zaten başlıkta "geliştirme sürecinde" diye belirttim, yani çıkmadığını biliyorum.
B BenBirCevizAgaciyim Uzman Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 231 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 166 Yer Gülhane Parkı 8 Kasım 2024 #4 Ben 5 ay önce ilk çıktığında oynamıştım, bayağı bir içerik eksikliği vardı. Şimdi bir sürü şey eklemişler yani yakın zamanda bir şeyler gelmez. Ama irili ufaklı içerik eklenir muhakkak ilerleyen zamanlarda.
Ben 5 ay önce ilk çıktığında oynamıştım, bayağı bir içerik eksikliği vardı. Şimdi bir sürü şey eklemişler yani yakın zamanda bir şeyler gelmez. Ama irili ufaklı içerik eklenir muhakkak ilerleyen zamanlarda.