Veira

Başarılı
Hades II oyununu muhtemelen bu yaz alacağım. Sizce Steam'de %50 indirime girer mi? Bu kış indiriminde %25 gördü.

Yapımcıya bağlı ama hala yapım aşamasında olduğu için tam sürüm çıkana kadar %50 indirime girmeme ihtimali mevcut. Girerse de büyük indirimlerde girer.

Yapımcıya bağlı ama hala yapım aşamasında olduğu için tam sürüm çıkana kadar %50 indirime girmeme ihtimali mevcut. Girerse de büyük indirimlerde girer.
Oyun erken erişimden çıkıp tam sürüme (v1.0) geçeli neredeyse 4 ay oluyor. 25 Eylül'de oyun yapım aşamasından çıktı.

Konuya gelecek olursak; yeni çıktığı için hemen %50 indirim geleceğini pek zannetmiyorum, aradan 1 sene falan geçince girebilir muhtemelen.

Konuya gelecek olursak; yeni çıktığı için hemen %50 indirim geleceğini pek zannetmiyorum, aradan 1 sene falan geçince girebilir muhtemelen.
Anladım hocam. Önümüzdeki yaz indirimlerinde oyun çıkalı 9 ay olacak sanırım. Umarım %50 indirime girer. Girmezse de alacağız artık. :)

Oyun erken erişimden çıkıp tam sürüme (v1.0) geçeli neredeyse 4 ay oluyor. 25 Eylül'de oyun yapım aşamasından çıktı.

Ozaman ben tam sürüme geçtiğinin haberini unutmuş ya da farketmedim. Daha ilk oyunu oynamadığım için 2. oyunu pek takip etmedim hala erken erişimde sanıyordum.