Detaylar
Kim cevapladı?Oyun erken erişimden çıkıp tam sürüme (v1.0) geçeli neredeyse 4 ay oluyor. 25 Eylül'de oyun yapım aşamasından çıktı.Yapımcıya bağlı ama hala yapım aşamasında olduğu için tam sürüm çıkana kadar %50 indirime girmeme ihtimali mevcut. Girerse de büyük indirimlerde girer.
Konuya gelecek olursak; yeni çıktığı için hemen %50 indirim geleceğini pek zannetmiyorum, aradan 1 sene falan geçince girebilir muhtemelen.
Veira
Başarılı
Anladım hocam. Önümüzdeki yaz indirimlerinde oyun çıkalı 9 ay olacak sanırım. Umarım %50 indirime girer. Girmezse de alacağız artık.Konuya gelecek olursak; yeni çıktığı için hemen %50 indirim geleceğini pek zannetmiyorum, aradan 1 sene falan geçince girebilir muhtemelen.
Spartan
Başarılı
Ozaman ben tam sürüme geçtiğinin haberini unutmuş ya da farketmedim. Daha ilk oyunu oynamadığım için 2. oyunu pek takip etmedim hala erken erişimde sanıyordum.Oyun erken erişimden çıkıp tam sürüme (v1.0) geçeli neredeyse 4 ay oluyor. 25 Eylül'de oyun yapım aşamasından çıktı.
Konuya gelecek olursak; yeni çıktığı için hemen %50 indirim geleceğini pek zannetmiyorum, aradan 1 sene falan geçince girebilir muhtemelen.