Hades II oyunu Steam'de %50 indirime girer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Veira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 116
  • Etiketler Etiketler
    hades

Veira

Başarılı
Hades II oyununu muhtemelen bu yaz alacağım. Sizce Steam'de %50 indirime girer mi? Bu kış indiriminde %25 gördü.

Yapımcıya bağlı ama hala yapım aşamasında olduğu için tam sürüm çıkana kadar %50 indirime girmeme ihtimali mevcut. Girerse de büyük indirimlerde girer.

Yapımcıya bağlı ama hala yapım aşamasında olduğu için tam sürüm çıkana kadar %50 indirime girmeme ihtimali mevcut. Girerse de büyük indirimlerde girer.
Oyun erken erişimden çıkıp tam sürüme (v1.0) geçeli neredeyse 4 ay oluyor. 25 Eylül'de oyun yapım aşamasından çıktı.

Konuya gelecek olursak; yeni çıktığı için hemen %50 indirim geleceğini pek zannetmiyorum, aradan 1 sene falan geçince girebilir muhtemelen.

Konuya gelecek olursak; yeni çıktığı için hemen %50 indirim geleceğini pek zannetmiyorum, aradan 1 sene falan geçince girebilir muhtemelen.
Anladım hocam. Önümüzdeki yaz indirimlerinde oyun çıkalı 9 ay olacak sanırım. Umarım %50 indirime girer. Girmezse de alacağız artık.

Ozaman ben tam sürüme geçtiğinin haberini unutmuş ya da farketmedim. Daha ilk oyunu oynamadığım için 2. oyunu pek takip etmedim hala erken erişimde sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…