Selam herkese telefon oyunlarını ve elektrikle uğraşmayı severim iyi sosyaller.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Tabii. Kaosu severim.E herkese selam hocalarım, önden biletlerimizi aldık. Şimdi geriye kalan tek şey taze alanın tadını çıkarmak.
Sanırım kaostan besleniyorsunuz.
Bir an ben de düşündüm güzellik merkezi açsam mı diye.Profil fotoğrafınız efsaneymiş, kusura bakmayın güldüm (!).
Valla bu forum çok iyi oldu. Artık roblox oyuncuları ile tartışmak zorunda kalmayacağız : ) şakası bir yana hepimiz hoş geldik arkadaşlar. Fitness,YKS, Tarih, Etnoloji, MMA, Borsa gibi konularda etiketleyebilirsiniz.
Vallahi bu forum çok iyi oldu. Artık Roblox oyuncuları ile tartışmak zorunda kalmayacağız: ) şakası bir yana hepimiz hoş geldik arkadaşlar. Fitness, YKS, tarih, etnoloji, MMA, borsa gibi konularda etiketleyebilirsiniz.
Bu görüşe katılıyorum. Olgun insanlarla konuşacak olmak, daha iyi bir topluluk çıkaracaktır.
Selam Techolay üyeleri.
Neşeli Enginar
Başarılı
Hosbulduk ben Engin 42 yasindayim, makina teknisyeniyim evli 2 cocuk babasiyim. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim efendim 
Engin amcayı mı tercih edersiniz Engin abiyi mi ?Hosbulduk ben Engin 42 yasindayim, makina teknisyeniyim evli 2 cocuk babasiyim. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim efendim![]()
Neşeli Enginar
Başarılı
Farketmez takıntılarım yoktur nasıl rahat ederseniz
Selam, ben Göktuğ, makine mühendisliği okuyorum. Makine severim (her ne olursa). Bu kadar 
Naptın hocam yaşlandırdın adamı.
Selam, ben göktuğ, makine mühendisliği okuyorum. Makine severim (her ne olursa). Bu kadar
Ne yaptın hocam yaşlandırdın adamı.
Trum trum tiki tak! Makineleşmek istiyorum.
Son düzenleme: