İyi Sosyaller, bildiğiniz üzere 25 Ocak 2025'te yeni bir yürürlülük geldi. Onaysız ön ödemeli kartlarda internet alışverişi yapılamayacaktı. Şu an bildiğim kadarıyla Papara, Nays ve Tosla'da geçerli diye biliyorum. Hadi karta neden gelmedi? Gelecek mi?
Detaylar
Kim cevapladı?TinerciYasin
Başarılı
O A101'e bağlı değilmiydi?.İyi Sosyaller, bildiğiniz üzere 25 Ocak 2025'te yeni bir yürürlülük geldi. Onaysız ön ödemeli kartlarda internet alışverişi yapılamayacaktı. Şu an bildiğim kadarıyla Papara, Nays ve Tosla'da geçerli diye biliyorum. Hadi karta neden gelmedi? Gelecek mi?
Ama ne de olsa ön ödemeli kart değil mi?
AnkiDaster
Uzman
Zaten yapılamıyor.
Ben yapabiliyorum. Şuana kadar da kimsenin yapamadığını duymadım, görmedim.
AnkiDaster
Uzman
Doğrulanmış tüm hesaplar yapabilir veya 18+ üstüde olabilir ben yapamıyorum.Ben yapabiliyorum. Şuana kadar da kimsenin yapamadığını duymadım, görmedim.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.İyi Sosyaller, bildiğiniz üzere 25 Ocak 2025'te yeni bir yürürlülük geldi. Onaysız ön ödemeli kartlarda internet alışverişi yapılamayacaktı. Şu an bildiğim kadarıyla Papara, Nays ve Tosla'da geçerli diye biliyorum. Hadi karta neden gelmedi? Gelecek mi?
Şaka bir yana onaysız hesapta internet alışverişi yapılabiliyorsa bu kararı veren merciinin (tam emin olmamakla beraber BDDK sanırım, TCMB de olabilir) kararına uyulmuyor demektir. Yaptırım uygulanabilir fark edilirse.
Bence fark edildiği halde müdahale edilmeyen bir ön ödeme kartı. İlla bir şey vardır yoksa her kartın alışverişi kapanıp da Hadi kartın kolay kolay açık kalması normal değil sanki.Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
Şaka bir yana onaysız hesapta internet alışverişi yapılabiliyorsa bu kararı veren merciinin (tam emin olmamakla beraber BDDK sanırım, TCMB de olabilir) kararına uyulmuyor demektir. Yaptırım uygulanabilir fark edilirse.
AnkiDaster
Uzman
Bence fark edildiği halde müdahale edilmeyen bir ön ödeme kartı. İlla bir şey vardır yoksa her kartın alışverişi kapanıp da hadi kartın kolay kolay açık kalması normal değil sanki.
25 Ocaktaki düzenlemeden önce ininal Kart kullanıyordum daha sonra kapandı ininal. Bende yeni kart arayışına geçmiştim hadi kart aldım internet alışverişini denemiştim 2-3 kere olmamıştı bende Papara'ya geçtim şu an hadi kart bende hala duruyor aynı site üzerinden denedim ödeme yapabildim garip.
Hukuken müdahale edilmek zorunda. Arkada neler dönüyor bilemeyiz.Bence fark edildiği halde müdahale edilmeyen bir ön ödeme kartı. İlla bir şey vardır yoksa her kartın alışverişi kapanıp da Hadi kartın kolay kolay açık kalması normal değil sanki.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-