14742

Uzman
İyi Sosyaller, bildiğiniz üzere 25 Ocak 2025'te yeni bir yürürlülük geldi. Onaysız ön ödemeli kartlarda internet alışverişi yapılamayacaktı. Şu an bildiğim kadarıyla Papara, Nays ve Tosla'da geçerli diye biliyorum. Hadi karta neden gelmedi? Gelecek mi?

İyi Sosyaller, bildiğiniz üzere 25 Ocak 2025'te yeni bir yürürlülük geldi. Onaysız ön ödemeli kartlarda internet alışverişi yapılamayacaktı. Şu an bildiğim kadarıyla Papara, Nays ve Tosla'da geçerli diye biliyorum. Hadi karta neden gelmedi? Gelecek mi?
O A101'e bağlı değilmiydi?.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
Şaka bir yana onaysız hesapta internet alışverişi yapılabiliyorsa bu kararı veren merciinin (tam emin olmamakla beraber BDDK sanırım, TCMB de olabilir) kararına uyulmuyor demektir. Yaptırım uygulanabilir fark edilirse.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
Şaka bir yana onaysız hesapta internet alışverişi yapılabiliyorsa bu kararı veren merciinin (tam emin olmamakla beraber BDDK sanırım, TCMB de olabilir) kararına uyulmuyor demektir. Yaptırım uygulanabilir fark edilirse.
Bence fark edildiği halde müdahale edilmeyen bir ön ödeme kartı. İlla bir şey vardır yoksa her kartın alışverişi kapanıp da Hadi kartın kolay kolay açık kalması normal değil sanki.

Bence fark edildiği halde müdahale edilmeyen bir ön ödeme kartı. İlla bir şey vardır yoksa her kartın alışverişi kapanıp da hadi kartın kolay kolay açık kalması normal değil sanki.

25 Ocaktaki düzenlemeden önce ininal Kart kullanıyordum daha sonra kapandı ininal. Bende yeni kart arayışına geçmiştim hadi kart aldım internet alışverişini denemiştim 2-3 kere olmamıştı bende Papara'ya geçtim şu an hadi kart bende hala duruyor aynı site üzerinden denedim ödeme yapabildim garip.