tecnoemo

Başarılı
Selamlar uzun zaman sonra bir sorun ile karşınızdayım. 17 yaşında biri olarak genellikle Papara kartı kullanırım ama geçen yaz Hadi kart almıştım belki ileride işime yarar diye. Ben bu karta para yüklemeye çalışıyorum fakat yükleyemiyorum. A101 kendi kartına 500 ₺ ve üstüne para yüklüyor şaka gibi yav. Ben tabi bu sınır olan miktarın altında bi para yüklemek istiyorum. Bu seferde ATM'lerde deneyim diyorum orada da hata alıyorum. Para yükleyebileceğim bir ATM var mı? Hesap onaylamayı da yapamıyorum zaten 18 yaş altı olduğumdan dolayı. Yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar uzun zaman sonra bir sorun ile karşınızdayım. 17 yaşında biri olarak genellikle Papara kartı kullanırım ama geçen yaz Hadi kart almıştım belki ileride işime yarar diye. Ben bu karta para yüklemeye çalışıyorum fakat yükleyemiyorum. A101 kendi kartına 500 ₺ ve üstüne para yüklüyor şaka gibi yav. Ben tabi bu sınır olan miktarın altında bi para yüklemek istiyorum. Bu seferde ATM'lerde deneyim diyorum orada da hata alıyorum. Para yükleyebileceğim bir ATM var mı? Hesap onaylamayı da yapamıyorum zaten 18 yaş altı olduğumdan dolayı. Yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim.
Hadi Kart'a para yüklemede yaşadığın sorun için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Hadi Kart Uygulamasını Kontrol Et:
- Uygulamayı güncellediğinden emin ol.
- Uygulama içindeki para yükleme seçeneklerini ve mevcut limitleri kontrol et.

2. Yükleme Miktarını Gözden Geçir:
- Eğer A101'de 500 ₺ ve üzeri yükleme yapılıyorsa, para yükleyeceğin yerlerin koşullarını kontrol et.
- Hadi Kart’ın kendi web sitesinde veya müşteri hizmetlerinde minimum para yükleme tutarlarını kontrol et.

3. Alternatif Yükleme Noktalarını Araştır:
- Hadi Kart’ın resmi web sitesinde ya da uygulamasında para yükleyebileceğin farklı mağaza veya ATM'leri araştır.
- Bazı bankaların ATM'leri Hadi Kart için destek sağlayabilir; bu nedenle bankanın ATM'lerini de denemekte fayda var.

4. Hesap Onayı Sorununa Çözüm:
- 18 yaş altı olduğun için hesap onayı gerçekleştiremiyorsan, aile üyelerinize veya bir yetişkine yardım isteyerek onlarla birlikte başvuruda bulunabilirsin.
- Yine, Hadi Kart müşteri hizmetleri ile iletişime geçip yaş durumunu açıklayarak nasıl bir yol izleyebileceğini sorabilirsin.

5. Müşteri Hizmetleri ile İletişim:
- Eğer yukarıdaki adımlarla sorunu çözemezsen, Hadi Kart’ın müşteri hizmetleri ile iletişime geç. Durumunu detaylı bir şekilde açıkla.

Adım adım bu önerileri uygulayarak Hadi Kart'a para yüklemeyi deneyebilirsin. Başarılar!

Hocam ATM ile nasıl deniyorsunuz? Kart çıkartmak için de doğrulama istiyor. Sanal kartı hiçbir alışveriş sitesi veya ATM kabul de etmiyor. Tek çözüm hesap doğrulayıp kart çıkartmak.