E Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.816 Makaleler 9 Çözümler 77 Beğeniler 3.513 Bugün 12:44 #11 Vavien. dedi: Tetanos pas hurafesi ölmemiş hala. Yeni mezunlar bile kapmis. Laptop koyduğunuz masa ahırda degildir. Bir sey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hurafe? Anladım. Hangi sağlık alanından mezunsun acaba? Gerçekten merak ediyorum. Vavien. dedi: Sağlık ocağında yapacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağlık Ocağı dediğin yani ASM'lerde Tetanos aşısı yapılmakta. Yalnızca envanterlerinde olması gerekiyor. Unlishimaide dedi: Direkt hastaneye gitmek bana da sonradan mantıklı geldi. Dalga geçmeseler bari, minicik bir çizik belli bile olmuyor. Sabah bir uyandım usuttugum için mi ne ateşim var şu an bakalım. Genişletmek için tıkla... Kimse sizinle dalga geçmez. Gidip gitmemek sizin tercihinizdir.
Vavien. dedi: Tetanos pas hurafesi ölmemiş hala. Yeni mezunlar bile kapmis. Laptop koyduğunuz masa ahırda degildir. Bir sey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hurafe? Anladım. Hangi sağlık alanından mezunsun acaba? Gerçekten merak ediyorum. Vavien. dedi: Sağlık ocağında yapacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağlık Ocağı dediğin yani ASM'lerde Tetanos aşısı yapılmakta. Yalnızca envanterlerinde olması gerekiyor. Unlishimaide dedi: Direkt hastaneye gitmek bana da sonradan mantıklı geldi. Dalga geçmeseler bari, minicik bir çizik belli bile olmuyor. Sabah bir uyandım usuttugum için mi ne ateşim var şu an bakalım. Genişletmek için tıkla... Kimse sizinle dalga geçmez. Gidip gitmemek sizin tercihinizdir.
KS KS Unlishimaide Uzman Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 956 Beğeniler 599 Yer Başkent Bugün 12:47 #12 Emir dedi: Hurafe? Anladım. Hangi sağlık alanından mezunsun acaba? Gerçekten merak ediyorum. Sağlık Ocağı dediğin yani ASM'lerde Tetanoz aşısı yapılmakta. Yalnızca envanterlerinde olması gerekiyor. Kimse sizinle dalga geçmez. Gidip gitmemek sizin tercihinizdir. Genişletmek için tıkla... Gidip yaptıracağım, dalga da geçilsem sağlık bu.
Emir dedi: Hurafe? Anladım. Hangi sağlık alanından mezunsun acaba? Gerçekten merak ediyorum. Sağlık Ocağı dediğin yani ASM'lerde Tetanoz aşısı yapılmakta. Yalnızca envanterlerinde olması gerekiyor. Kimse sizinle dalga geçmez. Gidip gitmemek sizin tercihinizdir. Genişletmek için tıkla... Gidip yaptıracağım, dalga da geçilsem sağlık bu.