serhatmorgan
Uzman
Kimi destekliyorsunuz ve kime inanıyorsunuz? Ben yeni yüzler görme tarafındayım.
Aziz bir gemisini hibe ederse Fener'in borcu kapanıyor hocam, kızı Aziz'i ikna ederse yıldız yağdırır Fener.Bir tarafta genç, kulüp başkanı değilken bile kulübe yardımda bulunan adam diğer tarafta yaşlı, şu saatten sonra kulübün her şeyiyle uğraşamam diyen adam. Şu satten sonra kulübün her şeyiyle uğraşamayacaksan kukla niyetine mi olacaksın orada?
GS 100-150M harcarken abi biz de harcayalım. Adam mali akış oluşturacak ama bizimkiler yok. Bu taraftara 20 yılda GS'ye 2 yıldız hediye eden, giderken kulübe 60M € kredi çeken efsane başkan lazım. Fenerinin iyiliğini çok düşünür.
Kimi destekliyorsunuz ve kime inanıyorsunuz? Ben yeni yüzler görme tarafındayım.
Adam 20 yılda şunları yapmadı. Milletten para alıyordu hep MAA, Ülker, Ferit Şahenk gibilerden para topluyordu. Onun çok gafları var. Vaktinde 150M euro ile geliyorum deyip daha sonra 150M tlden bahsettim diyordu.Aziz bir gemisini hibe ederse Fener'in borcu kapanıyor hocam, kızı Aziz'i ikna ederse yıldız yağdırır Fener.
Aziz kızı isterse o gemiyi hibe eder sonra da bir daha ligi izleyemeyecek hâle geliriz, Aziz'in Fener'e değil Fener'in Aziz'e ihtiyacı var. Buna sebep veren şey ise 15 senedir takımın şampiyon olamayıp sürekli bir sirkülasyon hâlinde olması. Geçmişte Aziz'in yapabildikleri ortadayken Hakan Safi'nin adı t*cavüzcüye çıkmış forvetle vs. anlaşıp buraya getirmek istemesi bile bana göre bir fiyasko.Adam 20 yılda şunları yapmadı. Milletten para alıyordu hep MAA, Ülker, Ferit Şahenk gibilerden para topluyordu. Onun çok gafları var. Vaktinde 150M euro ile geliyorum deyip daha sonra 150M tlden bahsettim diyordu.
Bak bir de kızından bahsetmişsin. Koskoca kulüp 10 yaşındaki çocuğun keyfine göre ilerleyecek. Brown'u kötüledi diye Brown'u satma derdindeler.
Mesela gelmişler Aziz'in güçlü kadrosundan bahsediyorlar. Ekipte Feridun Geçgel var. Adam vaktinde Fener üyeliğini ödemiyordu.
Anlaştı mı acaba o da var. Safi anlaştım diyor, Marsilya'ya bakıyorsun haberimiz yok diyor.Aziz kızı isterse o gemiyi hibe eder sonra da bir daha ligi izleyemeyecek hâle geliriz, Aziz'in Fener'e değil Fener'in Aziz'e ihtiyacı var. Buna sebep veren şey ise 15 senedir takımın şampiyon olamayıp sürekli bir sirkülasyon hâlinde olması. Geçmişte Aziz'in yapabildikleri ortadayken Hakan Safi'nin adı t*cavüzcüye çıkmış forvetle vs. anlaşıp buraya getirmek istemesi bile bana göre bir fiyasko.