Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kyosuke00

Becerikli
Dün Battlefield 6'ya girdim. Takımımda bir kişi herkese sürekli hile diyip duruyordu. Ben de sadece "Sus aptal, ağlama, oyununa bak." yazdım. Bugün mesaj geldi, 3 gün ban yemişim. Bu nasıl oluyor dostlar? "Aptal" benim bildiğim kadarıyla ne küfür ne de ağır bir hakaret. EA firmasını 10 yaşındaki çocuk mu yönetiyor?

Bir de başka maçlarda millet her şeye sövüyor. Onları da raporluyorum ama bana "Raporunuzu inceledik, herhangi bir işlem yapılmadı." diye mesaj geliyor. Onlara hiçbir şey yapmayıp benim sadece "aptal" dememe mi takılmışlar?

Hak etmişsin, 10 yaşındaki çocuk bile "aptal"ın kötü bir kelime olduğunu bilir.
Başka maçlarda insanlar her şeye sövüyor. O zaman onlara da ban atsınlar. Kaç kez rapor ediyorum, bana sürekli "Raporunuzu inceledik, bu sefer herhangi bir işlem uygulanmadı." diye dönüş yapıyorlar. Adamlar ailevi küfürler ediyor, ama benim sadece "aptal" dememe mi takılmışlar?

Dün Battlefield 6'ya girdim. Takımımda bir kişi herkese sürekli hile diyip duruyordu. Ben de sadece "Sus aptal, ağlama, oyununa bak." yazdım. Bugün mesaj geldi, 3 gün ban yemişim. Bu nasıl oluyor dostlar? "Aptal" benim bildiğim kadarıyla ne küfür ne de ağır bir hakaret. EA firmasını 10 yaşındaki çocuk mu yönetiyor?

Bir de başka maçlarda millet her şeye sövüyor. Onları da raporluyorum ama bana "Raporunuzu inceledik, herhangi bir işlem yapılmadı." diye mesaj geliyor. Onlara hiçbir şey yapmayıp benim sadece "aptal" dememe mi takılmışlar?
Ne demek aptal hakaret değil 🙄

1785409326237.webp

Söylenen kelime hakaret içerikli bir şey değil. Söylediği için ban verilecek bir şey hiç değil. Buna ağza alınmayacak hakaret diyenler daha hakaret görmemiş sanırım. Hakareti ve türlerini ayırt edemeyenlere araştırmasını öneririm.

Hatta araştırmaya devam ettiğinde hayvan benzetmeleri, aşağılayıcı sıfatlar, zeka ve kişilik küçültücü sözler başlıklarıyla da karşılaşacaklardır. Tabii okuyup öğrenmeye çalışmadan önce okuduğunu anlamayı öğrenirlerse daha verimli olur. :)

@Kyosuke00, destek yardımcı olmuyorsa yapacak bir şey yok gibi duruyor. Belki birkaç kere daha yardım isteyebilirsiniz ama banı kaldıracaklarını pek sanmam. EA desteği çok katı. Riot gibi değiller maalesef.

Söylediğinizde hakaret değil de biraz toksiklik içeren bir söylem gibi duruyor. Belki ban sebebi de o olabilir. Yani burada "aptal" kelimesinden çok biraz da "sus, ağlama" kelimelerine bakmanız da gerekiyor.

Sonuç olarak yaptığınız toksiklik ve aşağılamadan dolayı ban yemişsiniz ve EA desteği bu banı kaldırmamakta ısrarcı. Hakaretlik bir durum yok. Yazdığınız mesajda bir hakaret durumu göremedim. Belirttiğim gibi toksiklik ve biraz aşağılama var sadece.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.