Hakkı Alkan, çalışanı Samet Jankovic'in kafasına saksı fırlattı

Videodan anladığım kadarıyla işi sürekli ertelemesine kızıyor. Yine de bu onun yaptığını kesinlikle haklı göstermez. Özür metninde bizim işimiz çok zor falan demiş ama kanalı full hazır metinlerin olduğu sponsorlu ürün incelemeleri, forumu da modları yönetiyor zaten. Dikkatimi çekti bütün çalışanlarını sesli kameralarla dinliyormuş, normalde çalışanı kamerayla gözetlemek yasak diye biliyorum.

Videoyu sakin bir yerde dinlediğimde Samet'in de Hakkı'ya küfür ettiğini duydum. Seni bilmem ne yapacağım diyor. Şimdi olacakları söyleyeyim;

1- Hakkı eğer kanıtı varsa işi aksattığı için ve hakaret için dava açacak.
2- Samet hakaret, mobbing ve şiddet için dava açacak. (Neticede darp raporu almış)
3- Kişilerin avukatları dosyayı oluşturacak ve iki taraf birbirine tazminat ödeyecek ve her iki taraf kendi yolunda devam edecek.

Burada büyük ölçüde zarar görecek olan Hakkı. Samet'i destekleyenler, SDN sponsorlarına mail atmaya başlamış bile...

Forum ne kadar verimli üye varsa hepsini kendinden soğutmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Zamanında en net hatırladığım mychar276 vardı, adamı ne yaptılar ne ettiler en son küstürmeyi başardılar. Ben de o dönemlerde bırakan üyelerle bırakmayıp her şeye rağmen orada durmaya devam ettim, ama en son dün gece Hakkı Alkan'a edilen laflardan dolayı profil mesajları kısmını anasayfadan kaldırdıklarından sonra ben de hesabımı deaktif ettim. Beni de bıraktırmayı başardılar, çok iyi.

Açıklama: Ne olacak canım... Alt tarafı biraz sinirlenip yanımdaki minicik çiçeğin dalını çalışanımın masasına attım. Sinirlenince hangimiz yapmıyor ki?

Aslında olan: İşi istediğim zamana yetiştiremeyen çalışanıma hakaret ettim, ona köpekmiş gibi davrandım, güç zehirlenmesi yaşayıp yanımdaki saksılı bitkiyi onun kafasına fırlatıp darbettim sonra da klasik cemaat taktiği olarak dışarı şirin yüzümü takınıp mağdur edebiyatı yaptım...

Arkadaş bu taktikler bazı kişilerde hiç değişmiyor...

Seni de hatırlıyorum orada. Ben modken sen de bir şeyler yapıyorduk. Verilen o kadar emeğe yazık. Şimdi 2 tane elemanı mod yapmışlar, ölürsün gülmekten kim olduklarını duysan.

1- Hakkı eğer kanıtı varsa işi aksattığı için ve hakaret için dava açacak.
Şiddeti başlatan taraf Hakkı. Bu andan sonra Hakkı'nın hiçbir hakkı olmayacak. Her şeyi yükseltip işi fiziksel boyuta taşıyan o, karşı taraf da canının yanmasının etkisiyle her şekilde o dediklerini aklar. Hakaret ve rencide edilmek var, mobbinge uğramak var, fiziksel şiddet var. O çalışan yine o ana kadar kendisini iyi tutmuş.

Bunu fabrika işleten biri olarak söylüyorum. Hiçbir iş sahibi çalışanına böyle davranamaz. Kurallarına uymuyorsa o zaman başvurulacak yöntemler bellidir, basit bir uyarı hariç de işverenin bu konuda çalışanıyla muhatap olmasına bile gerek yoktur. İşin bağırma, hakaret ve şiddet tarafı artık çok uç noktalarda.

Son düzenleme:

Bu insanların ne kadar güçlü olduğunu hatırlatmama ve hangi ülkede yaşadığımızı hatırlatmama gerek yok diye umuyorum. Dediğim gibi Hakkı için ufak bir miktar tazminat olur o kadar. İtibarı zedelendi orası ayrı, dünden beri de SDN Instagram hesabında 6k lık üye kaybı var mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…