Sahip benim kısmında patladım. Sen şirketin sahibisin diye her istediğin olacak mı arkadaş? Çalışanına saygı göstermeyen adama her şey mübah. Shiftdelete.net'i neden herkesin kötülediğini hiçbir zaman anlamamıştım. Bu kayıttan sonra her şey yerine oturdu.
Sahip benim kısmında patladım. Sen şirketin sahibisin diye her istediğin olacak mı arkadaş? Çalışanına saygı göstermeyen adama her şey mübah. Shiftdelete.net'i neden herkesin kötülediğini hiçbir zaman anlamamıştım. Bu kayıttan sonra her şey yerine oturdu.
O kadar gözü dönmüş ki saksıcı Hakkı'nın sen bittin bu sektörde iş bulamayacaksın vs çoğu patron iş vermişte yapmamış şeklinde Samet'i haksız görüyor ama olayın öncesinde vardır Bu patronlar da ki büyüklenme yok mu çıldırıyorum.
Ben kendisini şeffaflığından dolayı seviyorum ya. Recep hocamla da kavga ettiler ama bilmiyorum. Forumlarını kullanmıyorum ama Abdullah abi nedense bana samimi geliyor.
O kadar gözü dönmüş ki saksıcı hakkı'nın sen bittin bu sektörde iş bulamayacaksın vs çoğu patron iş vermişte yapmamış şeklinde Samet'i haksız görüyor ama olayın öncesinde vardır bu patronlar da ki büyüklenme yok mu çıldırıyorum.
Kendini bir halt sanıyor demek ki. Orada o saksıyı fırlattıktan sonra Samet sinirini yine çok iyi korumuş. Ben olsam o laptopu kafasına fırlatıp çoktan saydırmaya başlardım.
Çalışan sirkülasyonu yüksek hatta SDN'den ayrılanlar genelde daha iyi yerlere geliyorlar. Demek ki arkada bir şeyler dönüyordu. Umarım arkadaki reklam veren şirketlerde bu durumun farkına varırlar da yaptığı hatayı bedeliyle öder. İlahi adalet diyelim.
Kendini bir halt sanıyor demek ki. Orada o saksıyı fırlattıktan sonra Samet sinirini yine çok iyi korumuş. Ben olsam o laptopu kafasına fırlatıp çoktan saydırmaya başlardım.