Xudayar_Mirzayev
Uzman
Hee. O ne yapmış ki?Abdullah var ya Donanım arşivi videolarındaki ondan bahsettim.
Hee. O ne yapmış ki?Abdullah var ya Donanım arşivi videolarındaki ondan bahsettim.
Erdoğanı övdüğü Tweetler attı. Ayrıca Uyuşturucu kaçakçısı Süleyman Soylu ile birlikte fotoğrafı var.
A.K.P V2.Erdoğanı övdüğü Tweetler attı. Ayrıca Uyuşturucu kaçakçısı Süleyman Soylu ile birlikte fotoğrafı var.
O kadar gözü dönmüş ki saksıcı Hakkı'nın sen bittin bu sektörde iş bulamayacaksın vs çoğu patron iş vermişte yapmamış şeklinde Samet'i haksız görüyor ama olayın öncesinde vardır Bu patronlar da ki büyüklenme yok mu çıldırıyorum.Sahip benim kısmında patladım. Sen şirketin sahibisin diye her istediğin olacak mı arkadaş? Çalışanına saygı göstermeyen adama her şey mübah. Shiftdelete.net'i neden herkesin kötülediğini hiçbir zaman anlamamıştım. Bu kayıttan sonra her şey yerine oturdu.
Erdoğan'ı övdüğü Tweetler attı. Ayrıca Uyuşturucu kaçakçısı Süleyman Soylu ile birlikte fotoğrafı var.
O kadar gözü dönmüş ki saksıcı hakkı'nın sen bittin bu sektörde iş bulamayacaksın vs çoğu patron iş vermişte yapmamış şeklinde Samet'i haksız görüyor ama olayın öncesinde vardır bu patronlar da ki büyüklenme yok mu çıldırıyorum.
Ben olsam direk masanın üstüne zıplar direk üstüne uçardım.Kendini bir halt sanıyor demek ki. Orada o saksıyı fırlattıktan sonra Samet sinirini yine çok iyi korumuş. Ben olsam o laptopu kafasına fırlatıp çoktan saydırmaya başlardım.