Detaylar
Kim cevapladı?@Aakons, bu arada iddia edilen videoda, çalışanları kamera ile izlediğini söylüyor. Dakika 6 ile 8 arasında. Eğer bu video gerçek ise Hakkı Alkan, bayağı uğraşacak gibi duruyor. Bu video ve saksı fırlatma videosu, çok olumsuz PR oldu onun için. Technopat, Techolay gibi siteleri takip edenler, zaten o kanalı takip etmiyordu da eldeki takipçileri de şu saatten sonra, kolay kolay takip edeceğini sanmıyorum. Instagram sayfaları düşüşte ve X sayfalarından, haber bağlantılarını artık paylaşmıyorlar gibi görünüyor.
Hakkı alkan kadar aşağılık bir insan yok. Pixel'in türkiyeye gelmesini isteyenleri kandırdı kaç sene boyunca. Dingil herifin önde gideni. Umarım bu konuda adalet yerini bulur. Bir çalışanına sırf senden alt yetkide diye saksı fırlatmak nedir?
KakaoluKekAdam
Yetkin
Devlet elimizde. 
Ağa ben ne alaka a
25457
Uzman
Volkan Demirel ne alaka anlamadım.Bu ekiptekilere de dikkat etsinler. Yakında bunlardan biri de kendini ele verebilir.
Eki Görüntüle 180143
senuzulme
Üstün
Kimin paylaştığı belli değil. Kadın çalışanların dahil olmadığı bir toplantı esnasında kaydedilmiş.Bunu Samet paylamış olabilir mi kanalın adına bakın çünkü.