1756653204973.webp

Evet, gerçekten de devletle oldukça haşır neşir bir insanmış bu ekran görüntüsünden anlaşıldığı üzere.

Yani geçmişi belli zaten. Hem cemaat(!) iltisaklı, hem de inanılmaz bir yandaş. (Ben demiyorum, Fatih Altaylı diyor. O da içeride şu an.) Öyle bir yandaş ki, hepimizin atalarının uğrunda kan döktüğü bu mukaddes topraklara "Devlet elimde" diyerek hakaret edebiliyor. Sıfat olarak teknoloji editörü, esasen kanalında bir adet, bakın sadece bir adet şu ürün de bu yüzden kötü dediği ya da tarafsız bir şekilde incelemelerde bulunduğu bir videosu yok. Kim parayı basıyorsa onun borusunu öttürüyor. Recep Baltaş bu ay Samsung - Nvidia -Microsoft'u eleştirdi mesela referans olsun diye söylüyorum hani. Teknoloji bilgisi, önündeki Prompter'dan katalog okumaktan ibaret. Webtekno zamanı da "Gece yarısı acil video" falan diye Cringe başlıklar atar alay konusu olurdu. Togg övüp Tesla almalar falan. (Togg'a karşı değilim ancak övüp videosunu çektiysem ve EV alacaksam lafımı yememek için gider Togg alırdım, o kadar da kötü bir araba değil.) Yani iğrendim, etimle kemiğimle tiksindim.

Yaşadığım ülkede böyle bir şey yapmış olsa akşama haberlerdeydi ve şirketini iflas noktasına götürecek parayı Samet'e vermişti tıpış tıpış. Yiyeceği hapis cezasını saymıyorum. Öte yandan bazıları Samet'in de aynı şeyleri arkadaşlarına yaptığını söylüyor ancak bahsettiğimiz adam öyle usturupsuz bir adam ki, botlarını salmış da olabilir. Sonuçta yediği haltı şirin göstermek için mesleğini doktorluk - polislik gibi kutsal mesleklerle kıyaslayan, attığı kökü taş dolu bitkiye de dal diyen bir adamdan bahsediyoruz. Her şey olabilir yani. Uzaktan baksan bebek suratlı vasat bir herif dersin, herif devlet elimde demiş, ağzının içi lağım gibi küfür kıyamet. Empati yapınca kafayı yememek elde değil.