Hakkı Alkan’ın kamera açık olan hali ile kapalı arasında olan hali ülkede yetki sahibi olan siyasetçiler ile üst düzey yöneticileri doğrudan temsil ediyor olmayı başarıyor.

Zaten sektörde Tügva arkadaşları ile birlikte AKP ile makbule arasında olan halleriyle yıllardır tamamen bir ahır maskotu kıvamındaydı da şimdi şifondan aşağı bir seviyeye inmeyi doğrudan başarmış.

Xiaomi ile ne alakası var bunun?

Xiaomi'nin durumdan haberi yok muhtemelen. Boşuna algı yaratmayın. Adamlar reklam ve ürün tanıtımı için sponsor olmuş yoksa elin çinlisi bizim siyasi durumumuzla ne ilgisi olabilir?

Technopat'a sponsor olan herkese Recep Baltaş için nasıl baskı yapıldıysa sosyal medyada aynısını şimdi bunun sarı sitesi için niye yapılmıyor? Haberi yokmuş o zaman haberdar edelim, nasıl fikir?

Benim anlamadığım, Recep Baltaş'ın olayından çok kısa bir süre sonra şirketler peş peşe açıklama yapıp Technopat'ın sponsorluğuna son verdiklerini duyururken neden benzer/aynı şirketler bu olayda sessizliğini koruyor?

AKP tarafından destek alınca böyle oluyor. Umarım sessiz kalmazlar.

AKP tarafından destek alınca böyle oluyor. Umarım sessiz kalmazlar.
Dünya devi Xiaomi'nin bizim iktidarı umursayacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz.

Siyasallığı bırak, Hakkı Alkan'ın Xiaomi'ye sövmesi ve bu saksı olayı sebebiyle Xiaomi'nin sponsorluğu bitirmesi lazım zaten.

Devlet elimizde demesine değil, bunu ona dedirten sistemin linçlenmesi gerekiyor. Herhangi bir başka ülkede şu lafı diyemez kimse. Adam 2-3 siyasi ile fotoğraf çekildi bilmem ne yaptı diye bunu diyebiliyorsa o sistemin üstüne gidilmesi gerekiyor.

Resmen köle düzeni kurmuş.Özel hayatınızı bilmem ne yaparım eğer doğruysa Hakkın nin dedigie göre Samet avukatı aracılığıyla 5.5 milyon tazminat istemiş.Az bile okkalı bir tazminat isterdim.