Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Merhaba,

Hakkınızda açılan dava ve icra takiplerine en basit yoldan bakmak için E-Devlet kapısını kullanabilirsiniz. E-Devlet kapısını kullanarak yapacağınız sorgularda yalnızca dava dosyalarının ve icra takiplerinin dosya bilgilerini görebilirsiniz. Bu dosyaların içeriklerine ulaşamazsınız.

Daha detaylı bakmak ve dosya içeriklerine de ulaşmak istiyorsanız UYAP Vatandaş Portal'a giriş yapabilirsiniz. UYAP Vatandaş Portal üzerinden hakkınızda açılmış bütün dava ve icra takiplerinin içeriklerine ulaşabilirsiniz.

Ancak şöyle bir nüans var, şayet merak ettiğiniz şey bir savcılık şikayeti ise bunu ne UYAP Vatandaş Portal üzerinden ne de E-Devlet kapısında görebilirsiniz. Soruşturma dosyaları hakkındaki bilgileri henüz internet üzerinden öğrenemiyorsunuz. Yalnızca biz avukatlar vekil olduğumuz soruşturma dosyalarını UYAP üzerinden inceleyebiliyoruz.

Soruşturma dosyaları haricinde bütün ceza davaları, hukuk davaları ve icra takiplerine yukarıda bahsettiğim yöntemlerle bakabilirsiniz.
He vallahi bunu yazmaya geliyordum kaç kişiye aynı şeyi yaptım hakaret eden kişilere dava ile tehdit edip korkutup özür dilletiriyordum. Çoğu kişi öyle dava masrafı dosya masrafı bunlarla uğramaz göz korkutup geçer ;).

Hocam küfür değil başka bir mevzu

Reis olayı biraz açarsan hani ticarette ne gibi olay dolandırcılık mı veya başka bir şey mi insanlar daha iyi yardımcı olur ciddi mi yoksa gereksiz göz korkutma gibi bir durum mu diye.

Hocam bir kart satmıştım kart adamda sorun çıkarmış sen sorunlu kart sattın diyor iade vermeye çalışıyor adam geldi gördü onayladı aldı kart sağlam diye şimdi bozuk sen gizledin diyor.

Tamam hocam olayı paylaşmak isterseniz yardımcı olur gereksiz göz korkutma gibi bir şey mi yoksa ciddi mi diye karar veririz için rahatlar onu demek istedim yukarda :).

Hocam bir kart satmıştım kart adamda sorun çıkarmış sen sorunlu kart sattın diyor iade vermeye çalışıyor adam geldi gördü onayladı aldı kart sağlam diye şimdi bozuk sen gizledin diyor.
Bir şey çıkmaz bundan senin sağlam şekilde gönderdiğine dair kanıtın varsa hiç bir sorun olmaz ha yoksa yine sorun olmaz belki adam bozdu tamamen göz korkutma :D.

Tamam hocam olayı paylaşmak isterseniz yardımcı olur gereksiz göz korkutma gibi bir şey mi yoksa ciddi mi diye karar veririz için rahatlar onu demek istedim yukarıda :).

Bir şey çıkmaz bundan senin sağlam şekilde gönderdiğine dair kanıtın varsa hiçbir sorun olmaz ha yoksa yine sorun olmaz belki adam bozdu tamamen göz korkutma :D.

Adam geldi gördü FurMark OCCT VRAM yaptı başka istediğin test varsa yapabiliriz dedim yok dedi şimdi gelmiş oyunda kapanıyor diyor.

Adam geldi gördü FurMark OCCT VRAM yaptı başka istediğin test varsa yapabiliriz dedim yok dedi şimdi gelmiş oyunda kapanıyor diyor.

Geçmiş olsun hiçbir şey yapamaz. Yazmayın, iletişime geçmeyin, engelleyin. Hiçbir şey yapamaz. Ağzınızdan yanlış bir şey çıkar o zaman sıkıntı olur.

Merhaba,

Hakkınızda açılan dava ve icra takiplerine en basit yoldan bakmak için E-Devlet kapısını kullanabilirsiniz. E-Devlet kapısını kullanarak yapacağınız sorgularda yalnızca dava dosyalarının ve icra takiplerinin dosya bilgilerini görebilirsiniz. Bu dosyaların içeriklerine ulaşamazsınız.

Daha detaylı bakmak ve dosya içeriklerine de ulaşmak istiyorsanız UYAP Vatandaş Portal'a giriş yapabilirsiniz. UYAP Vatandaş Portal üzerinden hakkınızda açılmış bütün dava ve icra takiplerinin içeriklerine ulaşabilirsiniz.

Ancak şöyle bir nüans var, şayet merak ettiğiniz şey bir savcılık şikayeti ise bunu ne UYAP Vatandaş Portal üzerinden ne de E-Devlet kapısında görebilirsiniz. Soruşturma dosyaları hakkındaki bilgileri henüz internet üzerinden öğrenemiyorsunuz. Yalnızca biz avukatlar vekil olduğumuz soruşturma dosyalarını UYAP üzerinden inceleyebiliyoruz.

Soruşturma dosyaları haricinde bütün ceza davaları, hukuk davaları ve icra takiplerine yukarıda bahsettiğim yöntemlerle bakabilirsiniz.

Çözüm