Physic

Üstün
Makaleler
26
Yer
Bartın, Türkiye
Türkiye'de 30 yılı aşkın süredir telekomünikasyon hizmeti veren Turkcell, son zamanlarda kullanıcılarından "internet kotam çok hızlı bitiyor" şikayetleri almaya başladı. Bunların üstüne geçen gün X üzerinde paylaşılan bir gönderi olayın gündem olmasinda etkili oldu. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

20240430_184521.webp

Vodafone çok ciddi yanlış faturalandırma yapabiliyor. 4 defa yaşandı :) Ayrıca çekmiyor Vodafone. ÇEK-Mİ-YOR!
Şehir merkezinde yaşayanlar için sorun yok da birazcık merkezden uzaklaşınca çekme işi şansa dönüyor biraz, maalesef. Fatura konusunda bir sıkıntı yaşamadım yıllardır gayet iyi gidiyoruz.

Şehir merkezinde yaşayanlar için sorun yok da birazcık merkezden uzaklaşınca çekme işi şansa dönüyor biraz, maalesef. Fatura konusunda bir sıkıntı yaşamadım yıllardır gayet iyi gidiyoruz.
Yaz aylarını Armutlu'da geçiren biri olarak pek iyi çektiğini söyleyemem. Turkcell çok daha iyi.

Geçmişte yer alan AKN uygulamasını hatırlıyorsunuz değil mi? Bunun yürürlüğe girme nedenlerinden biri Turkcell SOL'ün BTK ve ilgili diğer yerlere yapıtğı baskıydı.

Keza aynı şey upload hızları için de geçerli. Kurumsal tarafta zarar ediyoruz diye yapmıştı. Normal karşıladım çünkü ilk kez sıvadığı bir durum değil...