wallywestr
Uzman
Arkadaşlar çok garip bir durun yaşadım. Yan hesabımdan birinin +18 fotoğrafını özel mesaj yoluyla paylaştım, kendisi 18 yaşından büyük ve izni var. Sonrasında hem ana hesabım hem yan hesabım askıya alındı. Ana hesabım “hesap çokluğu” gibi bir sebeple askıya alındı, itiraz ettim reddedildi hesap kapatıldı. Hadi buna bişey demiyorum haksız sebeple kapanmış olsa da yeniden açarım sıkıntı olmaz ama sıkıntı +18 fotoğraf gönderdiğim yan hesabımda gerçekleşti. Hesap askıya alınma sebebi “Çocuk cinsel istismarı, kötüye kullanımı ve çıplaklığı” olarak yazıyordu. Şok oldum çünkü çocukla alakalı herhangi bir şey asla paylaşmadım, böyle bir konu düşünülemez bile. Sonrasında hemen itiraz ettim ama itirazım reddedildi ve hesabım kapatıldı. Hadi kapanmış olmasına yine bir şey demiyorum ancak kapatılma sebebi beni ürküttü. Bu sebeple kapatılması yüzünden olay polise bildirilir mi? Bildirildiği takdirde öyle bişey yapmadığım için suçsuz çıkacağım o konuda rahatım ama yine de böyle bir süreç yaşamak gereksiz yıpratıcı olur.
Lütfen neden +18 resmi başkasına paylaştın demeyiniz. Paylaşılan kişinin izni olmakla birlikte bırakın 18 yaşı 20+ birisi. Olayın sorduğum kısmıyla ilgilenin lütfen. Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Lütfen neden +18 resmi başkasına paylaştın demeyiniz. Paylaşılan kişinin izni olmakla birlikte bırakın 18 yaşı 20+ birisi. Olayın sorduğum kısmıyla ilgilenin lütfen. Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.