İnsanın sinirini bozuyorlar ve stres ediyorlar.

İçim cız ettti nedense. Yanlış anlamayın ama doktora görünün, belki başınız ağrımaz bu konu üzerinde ama hasta kalmanızı istemeyiz kafaya takmayın zaman her şeyi gösterecek iyisiyle kötüsüyle zaten, sevdiklerinizle vakit geçirin... Yaptığınız yanlış veya doğru ama hatasız insan da yok, bu belki toplum içinde aşağılayıcı bir konu ama herkesin gözü farklı yerde yaptıklarının farklı olduğunu düşünmüyorum. İlk önce toplumun kişisel düzelmesi gerek onlar düzelmediği süreç durum acı verici...

Son düzenleyen: Moderatör:
İçim cız ettti nedense. Yanlış anlamayın ama doktora görünün, belki başınız ağrımaz bu konu üzerinde ama hasta kalmanızı istemeyiz kafaya takmayın zaman her şeyi gösterecek iyisiyle kötüsüyle zaten, sevdiklerinizle vakit geçirin... Yaptığınız yanlış veya doğru ama hatasız insan da yok, bu belki toplum içinde aşağılayıcı bir konu ama herkesin gözü farklı yerde yaptıklarının farklı olduğunu düşünmüyorum. İlk önce toplumun kişisel düzelmesi gerek onlar düzelmediği süreç durum acı verici...
Sevdiklerinizle vakit geçirin vs. neden dediniz hocam? Daha çok stres ettiniz şu an.

Hocam baskın değil de telefon araması mı oluyor böyle durumlarda.
Kimsenin baskın edeceği yok. En fazla ifade.
Katılmıyorum, çocuk istismarı gibi bir durumdan Instagram tarafından şikayet edilirse önce ifade vermesi için telefondan aranır karakola çağrılır, dava bir sonraki süreç.

Tabii böyle bir süreç olursa, yani bunun da örneğiyle hiç karşılaşmadım ve görmedim, süreç böyle olur gibi.
Doğru.

Sevdiklerinizle vakit geçirin vs. neden dediniz hocam? Daha çok stres ettiniz şu an.

Bunu kesinlikle gönlümden söyledim, sevmez misiniz sevdiklerinizle vakit geçirmeyi stres olmadan sinir olmadan gülmeyi şakalaşmayı. Stres ve sinirden kurtulmalısınız kalıcı olarak rahatsızlanmak kadar kötü bir durum yoktur hastalığın başı zaten bu. Biraz o cümlede çelişkiler var bir yere çekiyorum gibi olmasın sadece dediğim gibi sinir stres olmadan gülüp eğlendiğin kişilere daha çok vakit ayır en azından biraz bu düzenden kurtulursun.

Bunu kesinlikle gönlümden söyledim, sevmez misiniz sevdiklerinizle vakit geçirmeyi stres olmadan sinir olmadan gülmeyi şakalaşmayı bu madana söylemek istedim. Stres ve sinirden kurtulmalısınız kalıcı olarak rahatsızlanmak kadar kötü bir durum yoktur hastalığın başı zaten bu. Biraz o cümlede çelişkiler var bir yere çekiyorum gibi olmasın sadece dediğim gibi sinir stres olmadan gülüp eğlendiğin kişilere daha çok vakit ayır en azından biraz bu düzenden kurtulursun.
Hocam öyle bi dediniz ki seni alırlar, alınana kadar sevdiklerinle vakit geçir gibi algıladım. Ondan korktum yoksa dediklerinize hak veriyorum ancak bu düzenden kurtulursun derken hangi düzenden bahsediyorsunuz?

Hocam öyle bir dediniz ki seni alırlar, alınana kadar sevdiklerinle vakit geçir gibi algıladım. Ondan korktum yoksa dediklerinize hak veriyorum.

Evet evet kesinlikle doğru diyosunuz öyle yazdım ama niyetim o şekilde değildi bahsedemedim hızlı yazmaktan. Hak vermenize çokça sevindim geri tepmediniz anlayış gösterdiniz bu konuda teşekkürler.:gülümse: sinir ve stres düzeninden kurtulmanız için ufak yardımcı olabilir o konu devamlılığında önemli tabii ki. Hatta siz hayvan sahiplenin sinir ve stresten arındırabilir ufak zorlukları var elbette ama bence değer hem evlat edinmiş olursunuz senin peşinden ayrılmaz olur.:gülümse: olumsuz düşünmeyin yoksa inanın olmuyor pozitif olun birazcık aileye belli etmeyin üzülmesinler halinizden gerçekleşmeyen Dua'ya kaç sefer amin demek gibi bir şey bu durum şu anda:haha:

Katılmıyorum, çocuk istismarı gibi bir durumdan Instagram tarafından şikayet edilirse önce ifade vermesi için telefondan aranır karakola çağrılır, dava bir sonraki süreç.

Tabii böyle bir süreç olursa, yani bunun da örneğiyle hiç karşılaşmadım ve görmedim, süreç böyle olur gibi.
Hocam hiç görmedim dediniz peki burada yazılan hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://www.sikayetvar.com/instagram/instagram-haksiz-suclama-8
Evet evet kesinlikle doğru diyosunuz öyle yazdım ama niyetim o şekilde değildi bahsedemedim hızlı yazmaktan. Hak vermenize çokça sevindim geri tepmediniz anlayış gösterdiniz bu konuda teşekkürler.:gülümse: sinir ve stres düzeninden kurtulmanız için ufak yardımcı olabilir o konu devamlılığında önemli tabii ki. Hatta siz hayvan sahiplenin sinir ve stresten arındırabilir ufak zorlukları var elbette ama bence değer hem evlat edinmiş olursunuz senin peşinden ayrılmaz olur.:gülümse: olumsuz düşünmeyin yoksa inanın olmuyor pozitif olun birazcık aileye belli etmeyin üzülmesinler halinizden gerçekleşmeyen Dua'ya kaç sefer amin demek gibi bir şey bu durum şu anda:haha:
Hayvan sahiplenmeyi düşünüyorum yakın zamanda bakalım, inşallah.

Çok rezil bir durum; Google, İnstagram, Facebook vs. hiçbir muhattabın yok, yetkililere, kimseye ulaşamıyorsun. Yıllardır açık olan Facebook hesabım çalındı, kurtaramadım. Bir canlı destek atamak çok mu zor ya?