Turkcell Haksız yere kontratımı yeniledi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Furkan9600
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 335
  • Etiketler Etiketler
    turkcell

Furkan9600

Uzman
Yer
Düzce
Kontratımın bitmesine 27 gün kalmıştı. Mesaja baktım yeni kontrat imzalamış. Aradım, neymiş dijital servislerinizden dolayı yenilenmiş diye. Benim haberim olmadan nasıl yeniliyebiliyor? Arama yok bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cayma ücretini sorun. Daha herhangi bir fatura ödemediğinizden cayma ücretinin çok az (belki de hiç) olması lazım.

Klasik Turkcell kendi kendine imzalıyor.
İptal edin hattı.

Otomatik uzatma gibi bir durum söz konusu olamaz. Lütfen müşteri hizmetlerinden en son sözleşmenin hangi kanaldan (müşteri hizmetleri, uygulama veya başka bir kanal) yapıldığını öğrenin. Sözleşmeler otomatik olarak uzamaz.

Sorduğumda 16:51 geçe mağazada gözükmüşüm ben mağzaya sadece annem için telefon aldık kontrar uzatmadım.

Sorduğumda 16:51 geçe mağazada gözükmüşüm ben mağzaya sadece annem için telefon aldık kontrar uzatmadım.

Sözleşmeniz bir mağza personeli tarafından mı yenilenmiş? Eğer böyle bir durum varsa, onaysız işlem yapılmasına karşı uygulama üzerinden 'Yardım > Evraklı Talepler > Abone Bilgi Düzeltme Talepleri' başlığını seçerek itiraz edebilirsiniz. Bunun için hat yasal sahibinin kimlik ön ve arka yüzü ile ıslak imzalı bir dilekçeyi yüklemeniz gerekmektedir. Talebiniz incelenecektir.

Hayır kimse onaylamadı oradaki çalışanlar aradığımda dijital servislerinizden dolayı diyor benim otomatik kontrat yenilemek için bir servisim yok.

Hayır kimse onaylamadı oradaki çalışanlar aradığımda dijital servislerinizden dolayı diyor benim otomatik kontrat yenilemek için bir servisim yok.

O halde anlattığım şekilde itiraz edin, talebiniz incelenecektir. Herhangi bir dijital servis sözleşmeyi otomatik olarak uzatmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…