TF3 çıksa süper olur. Ama Source 1 motoru ile. 2 çok iyi çalışmıyor bazı PC'lerde.
Detaylar
Kim cevapladı?Benkogambit
Başarılı
Doğru hatırlıyorsam HL3'e bi ara başlanmıştı ama sonra iptal mi edilmişti?
TF3 çıksa süper olur. Ama Source 1 motoru ile. 2 çok iyi çalışmıyor bazı PC'lerde.
Source 1 eskidi artık Source 1'le çıkması çok mantıksız olur ama Source 2 Lite gibi bir motor, eklenti falan olursa süper olur çünkü TF2 hızlı FPS, millet uçuyor kaçıyor falan Source 2 bunları kaldıramaz veya düşük performans verir.
Steam sayfasına eklendi ve 20.yıla özel video yayınlandı.
Güzel ancak RTX sürümü gerçekten ve gerçekten aşırı saçma. Modellemelerde adamakıllı bir değişiklik olmadığı sürece (2024 yılındayız) gerçekçi ışık yansımalarını ne yapayım ben? Fotoğraftan görüldüğü üzere RTX’in modellemelere kattığı bir yenilik de olmamış…
Para tuzağı.
2024’te Valve
Adamlar zaten Half-Life 2'ye sahip olanlara bedava veriyor. Oyun önceden de ucuzdu, şimdi de indirimlerle aşırı ucuz oluyor. Oyun oynayan herkesin kütüphanesinde vardır. Varsayalım ki yoksa çıkana kadar ucuz bir fiyata alabilir. Alan da zaten oynanması gereken bir oyun için alacak, ekstra bunun için almayacak. Kaldı ki kumar da oynamıyorsun, oyunun ne olduğu belli, bakıp kendi iradenle alıyorken neresi para tuzağı oluyor ? Piyango mu bu ?Güzel ancak RTX sürümü gerçekten ve gerçekten aşırı saçma. Modellemelerde adamakıllı bir değişiklik olmadığı sürece (2024 yılındayız) gerçekçi ışık yansımalarını ne yapayım ben? Fotoğraftan görüldüğü üzere RTX’in modellemelere kattığı bir yenilik de olmamış…
Para tuzağı.
2024’te Valve![]()
Ayrı olarak satın alındığını düşünmüştüm, çıktıktan sonra yine Half-life 2 sahiplerine verilmeye devam edecek mi yoksa paralı mı olacak sonradan alanlara?Adamlar zaten Half-Life 2'ye sahip olanlara bedava veriyor. Oyun önceden de ucuzdu, şimdi de indirimlerle aşırı ucuz oluyor. Oyun oynayan herkesin kütüphanesinde vardır. Varsayalım ki yoksa çıkana kadar ucuz bir fiyata alabilir. Alan da zaten oynanması gereken bir oyun için alacak, ekstra bunun için almayacak. Kaldı ki kumar da oynamıyorsun, oyunun ne olduğu belli, bakıp kendi iradenle alıyorken neresi para tuzağı oluyor ? Piyango mu bu ?
RTX görüntüsü çöp duruyor oyunun, eski oyunun üstüne 2024 teknolojisiyle bir şeyler denenince şahsen olmuyor.
Detaylara bakmadım ama çıktıktan sonra bedava verilmeye devam edeceğini sanmam. DLC olacakmış, öyle satışa devam eder.Ayrı olarak satın alındığını düşünmüştüm, çıktıktan sonra yine Half-life 2 sahiplerine verilmeye devam edecek mi yoksa paralı mı olacak sonradan alanlara?
RTX görüntüsü çöp duruyor oyunun, eski oyunun üstüne 2024 teknolojisiyle bir şeyler denenince şahsen olmuyor.