ChatGPT bu modu önerdi, indirdim fakat sadece 2MB. Bana çok düşük geldi ama ChatGPT içinde modelleme vs. olmadığı için düşüktür dedi. VirusTotal'e attım, orada da sonuç temiz çıktı. Daha önce kurup oynayan var mı?

• Modun boyutunun düşük olması genelde içerik miktarının az olduğu anlamına gelebilir, örneğin, basit grafikler veya az sayıda ek dosya içerebilir.
  • VirusTotal'da "temiz" sonucu almanız, modun içinde bilinen zararlı yazılımlar bulunmadığını gösterir, ancak bu tamamen güvenli olduğunu garanti etmez.
  • Bilgisayara zarar verme potansiyeline sahip yazılımlar genellikle gizli kalmayı seçerler ve bu yüzden anti-virüs yazılımları tarafından tespit edilmekte zorlanabilir.

Öneriler:
1. Modu, güvenilir bir kaynaktan indirip indirmediğinizi çift kontrol edin.
2. Modu kurmadan önce sisteminizin bir yedeğini almayı düşünün.
3. Daha önce bu modu kullanan oyuncuların yorumlarına veya incelemelerine göz atın. ModDB üzerindeki yorumlar faydalı olabilir.
4. Modu oynarken dikkatli olun ve herhangi bir anormal davranış (sistem yavaşlaması, beklenmedik kapanmalar vb.) fark ederseniz hemen kaldırın.
5. Güncel bir anti-virüs yazılımı ile bilgisayarınızı tarayıp, olası tehditleri kontrol edin.

Eğer daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuyorsanız, konu hakkında daha detaylı teknik bilgiler sağlayabilirsiniz.