Half-Life 1'in orijinal sürümü çok kötü duruyor. Oynarsam bitireceğimi veya zevk alacağımı sanmıyorum. Black Mesa için de eksik diyorsunuz. 3. parti mod vs. var mı peki grafikler için?
Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
HL 1 hala oynanabilir bana kalırsa. Ben 2 sene önce ilk HL1 oynarken sadece boruların içinde seyehat ederken yaşanan bir bug vardı sıkışıyordun onunla karşılaşmıştım ama sürekli save aldığım için sorun olmadı. HL1'den sonra kesinlikle Blue Shift ve Opposite force ek paketlerini de oyna bunlar ekstra plot twist ve evrene dair dahada bilgilendiren içeriklere sahipler ve ana oyun kadar uzun değiller sarıyor. Daha sonra HL2 ve HL2 bittikten sonra da Black Mesa oynarsan daha iyi olur. Black Mesa ister istemez bazı kısımlara ekstralar koymuş ve değişiklikler yapmış olduğu için bana kalırsa ana HL1 oynanmadan Black Mesa oynanmamalı.Black-Mesa (Half-Life 1'in Remake oyunu)
Half-Life 2 Cinematic Mod mu? Ücretsiz kısmı kafamı karıştırdı.
Half-Life 1'in orijinal sürümü çok kötü duruyor. Oynarsam bitireceğimi veya zevk alacağımı sanmıyorum. Black Mesa için de eksik diyorsunuz. 3. parti mod vs. var mı peki grafikler için?
HL1 grafik olarak eski ama oynanış olarak akışkan bir temele oturtulduğu için hala oynanabilir durumda. Retro bir oyun oynuyormuşsun gibi düşün grafiklere çok takılma.
Ek olarak Half-Life entropy Zero serisine bakılabilir. Moddur kendisi.
Güzel fakat bana kalırsa zor bir mod, oynanıştan ziyade süre daha çok bulmacaları çözmek için gidiyor, oynarken biraz sıkılmadım değil.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-