Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Bizim okuldakiler 2 Mbps anca görüyor.
- Makaleler
- 1
Merhaba @Recep Baltaş yanıtınız için teşekkür ederim.
Cisco repeater kullanılıyor. Ktb-misafir üzerinden bağlantı kuruluyor.
Speedtest sonucunu ve Fast sonucunu paylaşıyorum:
2.9 Mbps indirme.
Eki Görüntüle 10314Eki Görüntüle 10317Eki Görüntüle 10318Eki Görüntüle 10319
Google açsa bile yeter dediğikleri bu bile değildir.
Bizim okulun internet 1000MBPS. Eduroam olan devlet üniversitlerinin çoğunda bu şekilde hızlı internet var.
@Özgün Deniz Evet. Eduroam ile yoğun zamanlar harici 60-80 Mbps alabiliyorum. Kablolu bağlantıda 800'e kadar çıkıyor.
Misafir internetine bağlanıp VPN açar mısınız? Hız sınırı olmayan bir VPN ile deneyin. Örneğin proton. Ben bu şekilde misafir Wi-Fi ile 60 Mbps görmüştüm. Limiti kaldırıyor.
@pars
Misafir internetine bağlanıp VPN açar mısınız? Hız sınırı olmayan bir VPN ile deneyin. Örneğin proton. Ben bu şekilde misafir Wi-Fi ile 60 Mbps görmüştüm. Limiti kaldırıyor.
@pars
pars
Üstün
Merhaba @Takva @umut @abdullah53 @Recep Baltaş @İbrahim Göksoy @Physic @Hans @Özgün Deniz @EmirElibol
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Cumartesi günü halk kütüphanesi müdür yardımcısının makam odasında hız testini yaptım. Hız 2 Mbps çıktı ve müdür yardımcısı bey çok düşük bulup, kütüphanede Cumartesi günleri müdürün bulunmadığını söyleyerek Pazartesi günü tekrar gelerek ilçe halk kütüphanesi müdürü hanımla görüşmemi istedi.
Müdür hanımla görüştüm ve altyapının yeni yapıldığını, kütüphanemizden ödeme istenmediğini, fatura ve maliyetlerin bakanlık tarafından ödendiğini belirtti.
Defterine not aldı; hızın yükseltileceğini, KTB görevlileriyle görüşeceğini belirterek uyarın için teşekkür ederim dedi.
@EmirElibol Proton VPN ile test ettiğimde yine 2 Mbps'de kaldı.
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Cumartesi günü halk kütüphanesi müdür yardımcısının makam odasında hız testini yaptım. Hız 2 Mbps çıktı ve müdür yardımcısı bey çok düşük bulup, kütüphanede Cumartesi günleri müdürün bulunmadığını söyleyerek Pazartesi günü tekrar gelerek ilçe halk kütüphanesi müdürü hanımla görüşmemi istedi.
Müdür hanımla görüştüm ve altyapının yeni yapıldığını, kütüphanemizden ödeme istenmediğini, fatura ve maliyetlerin bakanlık tarafından ödendiğini belirtti.
Defterine not aldı; hızın yükseltileceğini, KTB görevlileriyle görüşeceğini belirterek uyarın için teşekkür ederim dedi.
@EmirElibol Proton VPN ile test ettiğimde yine 2 Mbps'de kaldı.
Bu hız düzgün bir gezinme için bile yeterli değil. Kim bilir bakanlıktan 3Mbps hız için ne kadar para çalıyorlar. Hesap soran yok tabii herkes üçkağıtçı olmuş.
1 hafta içinde çözülmezse CİMER'e de yazın. CİMER şikayetlerini gariptir ki ciddiye alıyorlar çoğu zaman.
1 hafta içinde çözülmezse CİMER'e de yazın. CİMER şikayetlerini gariptir ki ciddiye alıyorlar çoğu zaman.
pars
Üstün
Merhaba @Özgün Deniz yanıtınız için teşekkür ederim.
Kütüphane müdür yardımcısı Cumartesi günü görüştüğümde internet hızını Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın belirlediğini söylemişti. Müdür yardımcısı, Müdür hanımla Pazartesi günü görüş, görüştükten sonra da internet hızını Kültür ve Turizm Bakanlığı'na şikayet et, mail gönder ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nı ara dedi.
Kütüphane müdür yardımcısı Cumartesi günü görüştüğümde internet hızını Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın belirlediğini söylemişti. Müdür yardımcısı, Müdür hanımla Pazartesi günü görüş, görüştükten sonra da internet hızını Kültür ve Turizm Bakanlığı'na şikayet et, mail gönder ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nı ara dedi.