christopher moltisanti 50
Üstün
“Nitelikli dolandırıcılık” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” soruşturması kapsamında tutuklandı.
Son düzenleyen: Moderatör:
“Nitelikli dolandırıcılık” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” soruşturması kapsamında tutuklandı.
O bir sey mi? Gecmiste Endustri meslek lisesi okurken FETÖ yurtlarinda kalam ve o cemaate laf soyledim diye neredeyse beni dovecek insanlar suan devlet dairelerinde işteler. Şaka gibi.Ülkede elbet çok şaşırtıcı olaylar oluyor misal Hakan şükür ün FETÖ cü çıkması gibi? Hem de AKP milletvekiliydi rozetini Erdoğan takmıştı Türkçe olimpiyatları fiyaskosu gibi (Aldıkları dünya kadar bağışlar))). Türkiye böyle bir yer. Neyin kimin ne olduğunu sonradan öğreniyorsun. Bir zamanlar kardeş gibi olanlar şimdi kavgalı olsa da yarın ne olacaklarını Allah bilir.
O yüzden kimseye güven olmuyor özellikler her fırsatta kandırıldık diyen bir hükümete hiç güven duyulmuyor. Bu kadar zaman bu ahbap ı neden araştırmadılar merak konusu? Haluk leven in "bomba patlayacak" demesi... Acaba neler çıkacak bakalım ilerleyen süreçde göreceğiz.
Fatih ALTAYLI'nin o kisiyle ilgili soylediklerini bilsen daha cok uzulursun. Okuyunca midem bulandi. Tıpkı su filmlerdeki V for vendetta ozellikle ust kesimin yaptigi olaylara benziyor...İyi oldu. 10000 lira kaptırdım şunlara.
Allah belalarını versin paralarımızı depremzedelere göndermeyenlerin.