“Nitelikli dolandırıcılık” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” soruşturması kapsamında tutuklandı.

Ülkedeki sözde modern güruh hükumet bağlantılı diye diğer kuruluşları göz ardı edip Ahbap'a o kadar güvendi ki yöneticisinin kumar bağımlısı biri oluşunu bile umursamadı. O camiada çoğu kişi kimin ne olduğunu iyi biliyor kim olursa olsun kime kimseye körü körüne güvenip bağlanmayacak ben çevreme bakıyorum da muhalif görünmeye çalışanların hepsi muhalif gibi takılan kişilere destek veriyor ama onların da diğerlerinden hiç farkı yok. Yani lafın özü birine destek verirken kişinin kim olduğunu iki kez belki de üç kez düşünmek gerek devletin de bu derneklere ve vakıflara daha çok denetim yapması gerek gelen geçen vakıf veya dernek kuruyor.

Konseri bırakıp kahvede kumar oynuyordu, adam krize girmiş gibi gözüküyor dediydim yıllar önce. 😅 Ayrıca bugün bu adamın geçmişte yaptıklarıyla ilgili bir şeyler okudum, kanım dondu desem yeridir. Şüpheleniyordum bu kişiden zaten, lüks jete binip yardım istemesi çok garipti. Tıpkı Acun'un Erzurumspor için yardım topladıktan sonra gidip Hull City'i satın alması gibi absürt geliyordu. Madem Hull City'i alabilecek paran var, samimiyse Erzurumspor'u satın al büyüt? 😂😂😂 Çok eğlenceli ülkeyiz. Ben artık bu tür şeylere hiç şaşırmıyorum. Daha nice bilmediğimiz şeyler vardır, Allah bilir.

Son düzenleme:
Ülkede elbet çok şaşırtıcı olaylar oluyor; misal Hakan Şükür'ün FETÖ'cü çıkması gibi. Hem de AKP milletvekiliydi, rozetini Erdoğan takmıştı. Türkçe olimpiyatları fiyaskosu gibi (aldıkları dünya kadar bağışlar). Türkiye böyle bir yer. Neyin, kimin ne olduğunu sonradan öğreniyorsun. Bir zamanlar kardeş gibi olanlar şimdi kavgalı olsa da yarın ne olacaklarını Allah bilir. Sorsan, siyasi ayağı hala yokmuş FETÖ'nün. :D

O yüzden kimseye güven olmuyor; özellikle her fırsatta kandırıldık diyen bir hükümete hiç güven duyulmuyor. Bu kadar zaman bu Ahbap'ı neden araştırmadılar, merak konusu? Haluk Levent'in "bomba patlayacak" demesi... Acaba neler çıkacak, bakalım ilerleyen süreçte göreceğiz.

Ülkede elbet çok şaşırtıcı olaylar oluyor misal Hakan şükür ün FETÖ cü çıkması gibi? Hem de AKP milletvekiliydi rozetini Erdoğan takmıştı Türkçe olimpiyatları fiyaskosu gibi (Aldıkları dünya kadar bağışlar))). Türkiye böyle bir yer. Neyin kimin ne olduğunu sonradan öğreniyorsun. Bir zamanlar kardeş gibi olanlar şimdi kavgalı olsa da yarın ne olacaklarını Allah bilir.

O yüzden kimseye güven olmuyor özellikler her fırsatta kandırıldık diyen bir hükümete hiç güven duyulmuyor. Bu kadar zaman bu ahbap ı neden araştırmadılar merak konusu? Haluk leven in "bomba patlayacak" demesi... Acaba neler çıkacak bakalım ilerleyen süreçde göreceğiz.
O bir sey mi? Gecmiste Endustri meslek lisesi okurken FETÖ yurtlarinda kalam ve o cemaate laf soyledim diye neredeyse beni dovecek insanlar suan devlet dairelerinde işteler. Şaka gibi. 😅

İyi oldu. 10.000 lira kaptırdım şunlara.

Allah belalarını versin, paralarımızı depremzedelere göndermeyenlerin.

İyi oldu. 10000 lira kaptırdım şunlara.

Allah belalarını versin paralarımızı depremzedelere göndermeyenlerin.
Fatih ALTAYLI'nın o kişiyle ilgili söylediklerini bilsen daha çok üzülürsün. Okuyunca midem bulandı. Tıpkı şu filmlerdeki V for Vendetta, özellikle üst kesimin yaptığı olaylara benziyor...

Sırada Sedat Peker ve bazı belediyelerde rüşvet ve yolsuzluk yapanlar var diyorlar. Güvenecek kimse kalmadı bu ülkede hepsinin derdi rant ve para.